Проверете си часовника на ел. мера - ЧЕЗ - връщат пари, ак о не ви е верен часовника:
ето:
-------
Уважаеми господин хххххх,
Във връзка с Ваше заявление с входящ № ххххххх/0х.11.2011 г., бихме искали да Ви уведомим за следното:
Консумираната електрическа енергия на адрес: гр. София, ж.к. „хххх” бл. ххх, вх. х, ап. х се измерва посредством електромер с фабричен номер Nххххх, със съответстващ абонатен № ххххх и уникален клиентски номер хххххх.
На дата 0х.11.2011 г. е извършена проверка от страна на упълномощени служители на „ЧЕЗ Разпределение България” АД и е констатирана неизправност в тарифния превключвател на средството за търговско измерване. В резултат на проверката, проблемът е отстранен и съоръжението е сверено, при показания от електромера: за дневна тарифа ххххх и за нощна тарифа ххххх. Съгласно констатираното е направена корекция на задълженията по партидата, по реда на чл. 25, ал. 6, т. 1 от Общите условия на договорите за използване на електроразпределителните мрежи на „ЧЕЗ Разпределение България" АД, който гласи: „При констатирана по реда на тези общи условия повреда на работата на тарифния превключвател електроразпределителното дружество коригира отчетените количества електрическа енергия при измерване на две тарифни зони - в следното съотношение: дневна зона - 60 на сто и нощна зона – 40 на сто”.
В тази връзка желаем да Ви информираме, че към дата 0х.11.2011 г. за обекта са издадени кредитни известия на обща стойност ххх,хх лв. С надвзетата сума е намалено дебитно известие № ххххххх/0х.11.2011 г. на стойност ххх,хх лв. Остатъкът за плащане по същото е в размер на ххх,хх лв., с безлихвен срок на погасяване 24.11.2011 г.
Надяваме се, че с реализираните по случая действия удовлетворяваме изложените от Вас искания.
С уважение,
Дирекция „Обслужване на клиенти”
ЧЕЗ България ЕАД
0700 10 010
http://www.cez.bg
Проверете си часовника на електромера - ЧЕЗ - връщат пари ..
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проверете си часовника на ел. мера - ЧЕЗ - връщат пари ..
Това ще е "далавера" ако в момента съотношението дневна/нощна тарифа е по-голямо от 60-40 ?
- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Re: Проверете си часовника на ел. мера - ЧЕЗ - връщат пари ..
Корекцията е следната :
"в следното съотношение: дневна зона - 60 на сто и нощна зона – 40 на сто"
т.е. отчетените стойности ги намаля с толкова ...
60% и 40 %
ако имаш денвна 100 лева по 60% = 60 лева
ако имаш нощна 50 лева по 40% = 20 лева
ако има нещо неясно като ми дойде фактурата ще я снимам, и без това ме прецакаха за 6 месеца ... а ми платиха само за последния .. явно закона е такъв ...
"в следното съотношение: дневна зона - 60 на сто и нощна зона – 40 на сто"
т.е. отчетените стойности ги намаля с толкова ...
60% и 40 %
ако имаш денвна 100 лева по 60% = 60 лева
ако имаш нощна 50 лева по 40% = 20 лева
ако има нещо неясно като ми дойде фактурата ще я снимам, и без това ме прецакаха за 6 месеца ... а ми платиха само за последния .. явно закона е такъв ...
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проверете си часовника на електромера - ЧЕЗ - връщат пари ..
Абе отдавна си го мисля тва с часовника
а как да го проверя
дали аджеба бачка коректно
нашия май е от старите
а как да го проверя

нашия май е от старите

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”