Здравейте колеги,
Ако някой ползва или е запознат със тези телефони, може ли да сподели кой да
да избера.
Благодаря предварително!!!
Препоръчайте HTC WILDFARE S,Nokia 500 или SamsungGalaxy 5660
- baracuda681
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Препоръчайте HTC WILDFARE S,Nokia 500 или SamsungGalaxy 5660
Ползвам wildfire s и съм доволен.
+:Малък размер, андроид, добра камера...
-:Бързо пада батерията...
Има много безплатни приложения за андроид в маркета. Лично аз на твое място бих взел HTC-то.
+:Малък размер, андроид, добра камера...
-:Бързо пада батерията...
Има много безплатни приложения за андроид в маркета. Лично аз на твое място бих взел HTC-то.

- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Мхм,
и няма графичен ускорител и доста от убавите приложения че ги гледаш през крив макарон
Вземи си ZTE Blade
и няма графичен ускорител и доста от убавите приложения че ги гледаш през крив макарон

Вземи си ZTE Blade

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Кажи горе долу в какъв ценови диапазон си се ориентирал, пък може да получиш и по-добри предложения. От тези трите HTC-то като че ли най-хваща окото.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Абе това HTC, или аз съм сбъркан или екрана му е много "зърнест" за размерите си...или аз съм свикнал на по-голяма резолюция
.
Аз бих взел Нокиа-та, хем е с 1 Ghz процесор, хем скоро ще дойде ъпдейта до Симбиан Бел, капацитивния екран е приятен, има почти всичко необходимо освен ХД качество на клиповете, но за цена от 288 леа чист за мен си е доста добър вариант...

Аз бих взел Нокиа-та, хем е с 1 Ghz процесор, хем скоро ще дойде ъпдейта до Симбиан Бел, капацитивния екран е приятен, има почти всичко необходимо освен ХД качество на клиповете, но за цена от 288 леа чист за мен си е доста добър вариант...

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако ще ползваш телефона за интернет нокиа НЕ!
Нокия браузъра му е калпав и няма изгледи да се оправи.
То не бяха обещания за анната а си същият боклук.
А за процесора ако ще и 8 ядрен процесор да им сложат и Л2 кеш достатъчна да побере целият сайт пак, ще е лагав смотан.
Колегата ти е писал кажи колко пари имаш и нека се изкаже всеки с твърдения.
Нокия браузъра му е калпав и няма изгледи да се оправи.
То не бяха обещания за анната а си същият боклук.
А за процесора ако ще и 8 ядрен процесор да им сложат и Л2 кеш достатъчна да побере целият сайт пак, ще е лагав смотан.
Колегата ти е писал кажи колко пари имаш и нека се изкаже всеки с твърдения.
- nokiangage
- Контакти:
Е, винаги човек може да си сложи Опера-та за интернет, тя е доста по-добра от стандартния броузър.
То ако се вземат за сравнение - много брутално става:
ПС. Не, че защитавам 500-ката, не съм с такава, но айде моля Ви се к'ви са тези резолюции за екран от 240х320
за почти 2012 година, пък и за видео, пък и за тъч телефон...
2005-та беше модерна тази резолюция и то на екран с по-малки физически размери!!! Работата с Андроид на телефон за 300 лева не е същото като Андроид на телефон за 800 лева, има Балкан разлика - насечено меню, лагване, нека не се лъжем, а и в случая единия няма и 600 Mhz, другия с 800 Mhz
...
Най добре колегата да ги хване и да ги разцъка малко моделите, и тогава ще си прецени за себе си, че сега ще почне едно надлъгване и хвалене колко са били хубави HTC-то и Samsung-а за 300 лева, и какви балами са тези с телефони за над 8-900 лева
То ако се вземат за сравнение - много брутално става:
Самсунг:
Резолюция 320 x 480 пиксела
Вградена камера 3.2 MP
Видео резолюция 240х320 @ 15 fps
Памет 158 mb
Процесор 800MHz
Нокиа:
Резолюция 360 x 640 пиксела
Вградена камера 5 MP
Видео резолюция 640 x 480 @ 15fps
Памет 2000 mb
Процесор 1GHz
ХТЦ:
Резолюция 240 x 320 пиксела
Вградена камера 5 MP
Памет 512 MB
Процесор 528MHz
ПС. Не, че защитавам 500-ката, не съм с такава, но айде моля Ви се к'ви са тези резолюции за екран от 240х320

Най добре колегата да ги хване и да ги разцъка малко моделите, и тогава ще си прецени за себе си, че сега ще почне едно надлъгване и хвалене колко са били хубави HTC-то и Samsung-а за 300 лева, и какви балами са тези с телефони за над 8-900 лева

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nokiangage написа:Е, винаги човек може да си сложи Опера-та за интернет, тя е доста по-добра от стандартния броузър.
Операта не подържа флаш което обезмисля цялата идея за браузване.
Което си върви на опера си върви и на стандартния браузър.
Скайфаъра вече не върви на симбиан.
Това беше истинският браузър на процесор 400 МГХ съм гледал флаш клипове без насичане.
Преди и аз бях ревностен защитник на нокия но след всичките обещания за подобрение след анната а сервирането на боза вече нокия не.
Едиственият модел който заслужава някаква внимание на нокия е Н900 щото е линукс.
Ама и на него батерята не държи и 1 ден на стенд бай.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:nokiangage написа:Е, винаги човек може да си сложи Опера-та за интернет, тя е доста по-добра от стандартния броузър.

- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Adnan написа:nokiangage написа:Е, винаги човек може да си сложи Опера-та за интернет, тя е доста по-добра от стандартния броузър.
Ако визираш това, че един телефон ако не подържа флаш и на човек е достатъчно интернет да чете само мейли или форума то тогава има телефони които го правят това за по 50-100 лв.
Но един производител не може да иска по 700-800 за телефон и да лъже, че неговият може всичко а фактически е просто едно замиращо име.
- nokiangage
- Контакти:
Adnan написа:Но един производител не може да иска по 700-800 за телефон и да лъже, че неговият може всичко а фактически е просто едно замиращо име.
Това предполагам, че за Епъл се отнсася....те са царе на тази практика с "лъжата", и там няма флаш

ПС. Аз все още не видях някой да каже нещо по повод сравнителните характеристики на посочените 3 телефона

Последна промяна от nokiangage на Чет 08 дек 2011 15:49, променено общо 1 път.
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
nokiangage написа:Adnan написа:Но един производител не може да иска по 700-800 за телефон и да лъже, че неговият може всичко а фактически е просто едно замиращо име.
Това предполагам, че за Епъл се отнсася....те са царе на тази практика, и там няма флаш
Няма флаш но върви скайфаър който си отваря всичко:
http://www.skyfire.com/en/for-consumers/iphone/iphone
nokiangage написа:Adnan написа:Но един производител не може да иска по 700-800 за телефон и да лъже, че неговият може всичко а фактически е просто едно замиращо име.
Това предполагам, че за Епъл се отнсася....те са царе на тази практика с "лъжата", и там няма флаш
Съвсем скоро не само там няма да има

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Adnan написа:Ludia написа:Adnan написа:nokiangage написа:Е, винаги човек може да си сложи Опера-та за интернет, тя е доста по-добра от стандартния броузър.
Ако визираш това, че един телефон ако не подържа флаш и на човек е достатъчно интернет да чете само мейли или форума то тогава има телефони които го правят това за по 50-100 лв.
Но един производител не може да иска по 700-800 за телефон и да лъже, че неговият може всичко а фактически е просто едно замиращо име.
Да, това визирам. Нямам флаш на телефона, ама пък си браузвам доволно

А иначе Флаш вече няма да има - http://it.dir.bg/news.php?id=9877858
Ето и едно клипче не съвсем по темата с изброените апарати, но по темата за флаша - http://www.youtube.com/watch?v=pWbiV8vE ... r_embedded
- Adnan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ludia написа:Да, това визирам. Нямам флаш на телефона, ама пък си браузвам доволно![]()
Зависи какво браузваш, за това дадох примера с телефоните за по 50 лв.
Знам за флаша но докато го има трябва всеки един производител да се съобразява с това, че все още трябва да даде на потребители те си за това което са платили.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”