Лапотпа е модел : SAMSUNG NP-N100-DA02BG
http://www.technomarket.bg/products/091 ... 100-da02bg
В сайта на техномаркет пише всичко за него.
Ще го ползвам предимно за интернет и да мога да си го нося "под мишницата". Cпрял съм се на този защото е малък, а на мен не ми трябва голям. Имам си настолен компютър.
Мнение за лаптоп SAMSUNG
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за лаптоп SAMSUNG
Преди да си закупя моя Лаптоп ЕйЧПи, питах мой познат, който се занимава само с продажба и ремонт на ЛапТопове! И неговото мнение не беше много добро, към малките Лаптопи, а за тази марка СамСунг (Сам Пере, Сам чисти) даже и неиска да дава мнение! Но това си е негово мнение, и така и аз не взех от тази марка! А относно за този лаптоп който питаш, за 400 лева може да си закупиш машина 2-ра ръка, двуядрена и ще си по-доволен! Но ти си знаеш, парите са твои, но и да искаш да продадеш тоя миндел, я му вземеш 150 лева я не! Лека вечер, и приятно изкарване на празниците!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Самсунг имат голям опит в електрониката и по-специално в чиповете за памети (предполагам и не само там), но в сферата на ноутбуците са мисля съвсем прохождащи. Не бих си купил лаптоп точно на тая марка. Ако искаш евтино - Асус, и те не са пионери, ама малко повечко време предлагат в гамата си преносими компютри. 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Абе то и на Шкода плънката е от ВАГ, ама не е Ауди, нали се сещаш какво намеквам. Има дребни детайли, които обусляват разликите.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
mladen201 написа:Лапотпа е модел : SAMSUNG NP-N100-DA02BG
http://www.technomarket.bg/products/091 ... 100-da02bg
В сайта на техномаркет пише всичко за него.
Ще го ползвам предимно за интернет и да мога да си го нося "под мишницата". Cпрял съм се на този защото е малък, а на мен не ми трябва голям. Имам си настолен компютър.
По- добре огледай моделите 13 " . Разликата в цената е малка, но в дисплея огромна. Намери някой познат с такъв 10"дребосък - помъчи се час два на него и сам ще се откажеш.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”