Имам проблем с намирането на една итегрална схема за един плеър,който закупих като нов от колега от форума,но се оказа неработещ.Няма да правя антиреклами сега...Въпроса е,че имам голямо затруднение с намирането на схемата.Трябва ми магазин с мноооого резервни части за аудио техника.Казаха ми за някакъв около Орлов мост,но не знам адреса.
Благодаря предварително.
Магазин за аудио техника
- maksi
- Автомобил: VW Touran
- Двигател: AZV
- Контакти:
Re: Магазин за аудио техника
Данни ще дам утре.Колкото до по-големите магазинчета...в Перник обиколих всички магазинчета и нямаше,а магазинчетата/сервизите не са малки.Заместител не можаха да ми намерят.На едното място даже не можаха да ми разчетат номера,който пише на итеграла.Плеъра е китайско производство имитация на Alpine и изобщо не знам дали ще намеря такава интеграла,но така или иначе вече съм вътре с 60 лева,поне да го направя да работи.
- maksi
- Контакти:
Отчаянието е пълно обаче...
:D
Оставих интегралната схема в едно сервизче и човека ми каза,че до седмица ще ми се обади.Докато беше в мен обаче драснах един гугъл и получих някакви(никакви) китайски резултати.Нищо българско и никакъв резултат.
В крайна сметка ще се върна 60 лева назад,заради "работещия" плеър...

Оставих интегралната схема в едно сервизче и човека ми каза,че до седмица ще ми се обади.Докато беше в мен обаче драснах един гугъл и получих някакви(никакви) китайски резултати.Нищо българско и никакъв резултат.
В крайна сметка ще се върна 60 лева назад,заради "работещия" плеър...
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Пиши каква е интегралната схема да погледнем иначе ето къде се намира магазина около Орлов мост.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Пичове, не че нещо ама това е "Лъвов мост" и точно там има няколко магазинчета за електроника.
- maksi
- Контакти:
Ника на човека е Van4ev1.Прегледах му темата преди поръчката и нямаше отрицателни мнения както за плеърите(за кола),така и за него като човек.
По принцип съм си "късметлия" и може просто да съм уцелил една дефектна бройка от хиляди.Това е причината,поради която не искам да изказвам отрицателно мнение за него.
По принцип съм си "късметлия" и може просто да съм уцелил една дефектна бройка от хиляди.Това е причината,поради която не искам да изказвам отрицателно мнение за него.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
radi_nrj написа:Пичове, не че нещо ама това е "Лъвов мост" и точно там има няколко магазинчета за електроника.
Опс моя грешка

- petarkolev
- Автомобил: Jetta II 1.8
- Двигател: RP
Или да му върнеш стоката, а той парите. Така е най-коректно според мен.
- passatdriver
- Автомобил:
- Двигател:
maksi написа:Ника на човека е Van4ev1.Прегледах му темата преди поръчката и нямаше отрицателни мнения както за плеърите(за кола),така и за него като човек.
Еее човек тоя и мене ме изработи със един ксенон Н4 уж били перфектни и не знам си кво като го сложих и отидох на реглаж то крушката фокус няма никакъв от там в кофата и си купих от колегата страхил тошков и светнах както си трябва а Ванчев няма никакво отношение след като е продал нещо макар и некачествено !!!!!
- maksi
- Контакти:
Колегата Van4ev1 показа отношение към въпроса и всичко ще се развие в положителна насока,което значи,че все пак може да има и грешка в самия продукт,за която не е виновен.
- maksi
- Контакти:
Темата е за триене!
- maksi
- Контакти:
В понеделник чакам нов плеър от колегата Van4ev1.
Отбелязвам потребителя като коректен заради смяната на плеъра и бързата му реакция по проблема(въпреки,че и той си има негови).
Купувайте смело
Отбелязвам потребителя като коректен заради смяната на плеъра и бързата му реакция по проблема(въпреки,че и той си има негови).
Купувайте смело

След като видях въпросната тема се свързах с човека и се разбрахме-той потвърди че проблема не е в мен,но ще му помогна и ще му сменя плеара с друг.Коректен съм и се стремя да помагам.
- maksi
- Контакти:
Плеъра работи и свири страхотно.
Благодаря за отношението
Благодаря за отношението

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”