За триене

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

За триене

Мнениеот Speedy86 » Пон 12 мар 2012 22:07

Колеги търся ключ за маслен електрически глидерен радиатор за отопление

ето малко снимки да се види за какво става въпрос,треморегулатора си е там и работи но ключа го няма преди време някакъв "специалист" е пипал и вече няма ключ :banghead:

Радиатор.jpg

Радиатор 2.jpg

Последна промяна от Speedy86 на Съб 17 мар 2012 23:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Re: Ключ за маслен глидерен ел. радиатор

Мнениеот milmar » Вто 13 мар 2012 10:33

Вероятността да намериш точно същия е малко над нулата :D . Малко пласмасичка или гетинаксче :) за да оформиш нов вид на панела и си монтираш ключ какъвто има на магазина . Може и да го свържеш директно (като оставиш регулатора и защитите ако има , естествено) и да боравиш само със щепсела :) .

Speedy86 написа:.... завършил съм "Електрообзавеждане на пормишелини предприятия".....

Хм-м-м-м :roll: :?

аз също

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Re: Ключ за маслен глидерен ел. радиатор

Мнениеот Speedy86 » Вто 13 мар 2012 10:51

milmar написа:Вероятността да намериш точно същия е малко над нулата :D . Малко пласмасичка или гетинаксче :) за да оформиш нов вид на панела и си монтираш ключ какъвто има на магазина . Може и да го свържеш директно (като оставиш регулатора и защитите ако има , естествено) и да боравиш само със щепсела :) .

Speedy86 написа:.... завършил съм "Електрообзавеждане на пормишелини предприятия".....

Хм-м-м-м :roll: :?

аз също

Ами да знам че вероятността е малка да намеря такъв ключ,и аз вчера мислех нещо от сорта на пластмаса или нещо подобно да се затвори отвора и да се сложи някакъв ключ,той сега така работи радиатора само със щепсела.

Относно това което съм завършил да точно това е,но темата я пуснах защото радиатора е на един приятел и вчера ме извика да видя дали мога да го оправя и видях как някой си е играл с жиците :banghead:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”