В търсене на перфектният телефон.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В търсене на перфектният телефон.
Здравейте колеги налага ми се да си взема нов телефон и поради факта че не съм си купувал от 4-5 години доста съм поизостанал.Та марката е без значение искам обаче да отговаря на няколко неща да има добър gps да могат да му се слагат читави навигации за чужбина, камера поне 5 мегапиксела, бърз процесор , бърз wi-fi интернет, яка батерия.
- Venci83
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AKL
Re: В търсене на перфектният телефон.
Apple iPhone 4S
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интересува ме да поддържа някакъв офис пакет понеже ще го ползвам и за съхранение и трансфер на документи искам и като включа флашка към него да я разпознава.Гледам една нокия лумия 610 с уиндоус което е плюс за мен понеже няма да има нужда да конвертирам документи за да ги гледам на компа дайте мнения за нея.Тия по 1000 лв ми присядат общо взето да е с уин го реших и 512 рам.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
За работа с документи (коригиране или създаване можеш директно на телефона с вградения пълен офис пакет и със сигурност ще ти бъде по-удобна с qwerty-то отколкото само с touch, без нужда после да конвертираш като го прехвърлиш) и включване на флашка или външен хард към телефона колега бих ти препоръчал Nokia E7, хем вече цената му се е нормализирала, ако ти е вариант евентуално може и втора ръка да се купи, батерията е стабилна като за такъв клас телефон, навигацията е безплатна и с доста добра карта вече (обновяват ги сравнително често, има гъзарийки да ти показва снимките в навигацията според градове където са снимани и подобни) или има избор да си инсталираш друга програма за навигация или каквито и да е други, ако стандартните не ти харесват.

PS. Щом ще ти трябва и в частност за работа колега, според мен минималният размер на екрана, който ще те устройва трябва да бъде поне 4", аз съм с Nokia N8 и да ти кажа 3,5" ми малеят...

PS. Щом ще ти трябва и в частност за работа колега, според мен минималният размер на екрана, който ще те устройва трябва да бъде поне 4", аз съм с Nokia N8 и да ти кажа 3,5" ми малеят...

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Venci83 написа:Apple iPhone 4S
Това какво е извинете

Моето предложение -> Samsung Galaxy Note ,защото наистина 3.5 идват малки вече

- Venci83
LILO&STICH написа:Venci83 написа:Apple iPhone 4S
Това какво е извинете![]()
Моето предложение -> Samsung Galaxy Note ,защото наистина 3.5 идват малки вече
Да, и това е добър вариант, само една хубава раница да си вземе

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Venci83 написа:Да, и това е добър вариант, само една хубава раница да си вземе
Хайде отново да прочетем какво иска човека:
amikus написа:Здравейте колеги налага ми се да си взема нов телефон и поради факта че не съм си купувал от 4-5 години доста съм поизостанал.Та марката е без значение искам обаче да отговаря на няколко неща да има добър gps да могат да му се слагат читави навигации за чужбина, камера поне 5 мегапиксела, бърз процесор , бърз wi-fi интернет, яка батерия.
amikus написа:Интересува ме да поддържа някакъв офис пакет понеже ще го ползвам и за съхранение и трансфер на документи искам и като включа флашка към него да я разпознава.Гледам една нокия лумия 610 с уиндоус което е плюс за мен понеже няма да има нужда да конвертирам документи за да ги гледам на компа дайте мнения за нея.Тия по 1000 лв ми присядат общо взето да е с уин го реших и 512 рам.
кабелите за ябълката(пък и не само те) са неистово скъпо нещо.Ябълката не поддържа Java! Няма и радио!Няма външна памет!
Има и много други неща,които са си важни.Например:
Сихронизацията,апликации и да не изреждам още.
Най-важното което е,чиповете на ябълките са зле!
Откъде знам ли?
Моя позната ги прави в Австрия

Лично тя,от 5-я служебен такъв,се премести на HTC,и забрави да си подменя телефона,и да се бори с възтановяването на инфото,което става само с ябълковият софт

Има и други неща,но засега толкова.
Ако все пак искаш още,дай си пишем на друго място

- silver14m
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен щом иска добра навигация по-добре да гледа Nokia.Тази Lumnia 610 не е лоша.
http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... -lumia-610

http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2 ... -lumia-610

- Venci83
LILO&STICH написа:Venci83 написа:Да, и това е добър вариант, само една хубава раница да си вземе
Хайде отново да прочетем какво иска човека:amikus написа:Здравейте колеги налага ми се да си взема нов телефон и поради факта че не съм си купувал от 4-5 години доста съм поизостанал.Та марката е без значение искам обаче да отговаря на няколко неща да има добър gps да могат да му се слагат читави навигации за чужбина, камера поне 5 мегапиксела, бърз процесор , бърз wi-fi интернет, яка батерия.amikus написа:Интересува ме да поддържа някакъв офис пакет понеже ще го ползвам и за съхранение и трансфер на документи искам и като включа флашка към него да я разпознава.Гледам една нокия лумия 610 с уиндоус което е плюс за мен понеже няма да има нужда да конвертирам документи за да ги гледам на компа дайте мнения за нея.Тия по 1000 лв ми присядат общо взето да е с уин го реших и 512 рам.
кабелите за ябълката(пък и не само те) са неистово скъпо нещо.Ябълката не поддържа Java! Няма и радио!Няма външна памет!
Има и много други неща,които са си важни.Например:
Сихронизацията,апликации и да не изреждам още.
Най-важното което е,чиповете на ябълките са зле!
Откъде знам ли?
Моя позната ги прави в Австрия![]()
Лично тя,от 5-я служебен такъв,се премести на HTC,и забрави да си подменя телефона,и да се бори с възтановяването на инфото,което става само с ябълковият софт![]()
Има и други неща,но засега толкова.
Ако все пак искаш още,дай си пишем на друго място
Аз го казвам от личен опит колега, най-добри са ябълката!!! Сега съм с HTC, но нищо не може да се сравнява с Apple, който има и е имал знае за какво става въпрос.
- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Досега съм имал предимно нокии и съм доволен от тях.Наскоро разцъках една със симбиан и тъчскриин и нещо не ми допадна.Търся с уиндоус да не се занимавам с конвертирания и тн а якия офис пакет който някой спомена е като музика за моите уши, както и редактиране на документи на телефона изпращане по и-мейл, да снимам някакъв документ да го едитна и да го изпринтя или да го пратя по мейл нещо такова търся.Както и съвместимост с флашки външни хардове съчетано с бързодействие в нета.Тази нокия лумия 610 е с малко рам четох за нея тази ми хареса http://shtepsel.bg/nokia-lumia-800/ малко ми е солена като цена обаче.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ами тогава вземи HTC Hd2Телефона е железен и подлежи към трансформация към дроид 

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
не скачай на 4S, чиста 4-ка си вземи и не слушай Лило... някой ден и той ще прогледне, но за да стане ще трябва някой да му подари iphone или да си го намери на улицата
надежда има...
майтапа настрани - съвсем сериозен съм за предложението. Всичко което ти искаш да правиш, аз мога и го правя.

майтапа настрани - съвсем сериозен съм за предложението. Всичко което ти искаш да правиш, аз мога и го правя.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Ех,така или иначе,човека не влиза в бюджета на ябълката 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Аз бих взел Samsung Galaxy Note или Samsung Galaxy S2, ако Note- а ти идва голям като размери. Колкото и да ми се ще да предложа HTC, като че ли малко ги изпревариха Samsung, в съотношението цена/качество.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”