Nokia X2-02?!
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Nokia X2-02?!
Интересува ме дали някой вече си е взел такава и ако да, какви са впечатленията?!
Поздрави!
Динко
Поздрави!
Динко
Re: Nokia X2-02?!
Колега имам Х1-00,който ползвам за втори и съм доволен,а той е много близо до този модел
Правят ги в Индия,батериите им са доста издръжливи (Х1 има по-малко екстри и батерията му държи близо месец с малко разговори!),имат ФМ радио и добри говорителчета и като шофираш,може и без ХФ!
Този гледам е с 2мп,за снимки едва ли ще си доволен,но все е нещо!
За до 150лв. е добро предложение има и 2сим,конкурент му е Nokia Asha 200 също с 2сим

Правят ги в Индия,батериите им са доста издръжливи (Х1 има по-малко екстри и батерията му държи близо месец с малко разговори!),имат ФМ радио и добри говорителчета и като шофираш,може и без ХФ!
Този гледам е с 2мп,за снимки едва ли ще си доволен,но все е нещо!
За до 150лв. е добро предложение има и 2сим,конкурент му е Nokia Asha 200 също с 2сим

- Fifa
- Автомобил: VW Passat 5.5
- Двигател: 1.9 TDI AWX
dinko_bonev написа:Интересува ме дали някой вече си е взел такава и ако да, какви са впечатленията?!
Поздрави!
Динко
Добър телефон за тия пари.
И аз имам същото питане. Някакви неприятни слабости да има? Това че си струва като функционалност е ясно.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Купих си.
Мнения и отзиви след няколко дни!
Мнения и отзиви след няколко дни!
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
за нисък клас е идеален, ползвам го от 1,5 години.....и то доста грубо заради работата ми.....никакви ядове нямам с него единствения недостатък според мен е, че в слушалката се чува по тихо(при шумна среда)....камерата е 5мп но не снима много добре(сравнена със самсунг 3,2мп)....добро телефонче
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
luboveliki написа:за нисък клас е идеален, ползвам го от 1,5 години.....и то доста грубо заради работата ми.....никакви ядове нямам с него единствения недостатък според мен е, че в слушалката се чува по тихо(при шумна среда)....камерата е 5мп но не снима много добре(сравнена със самсунг 3,2мп)....добро телефонче
Kолега, става въпрос за Х2-02...
Камерата е 2мп, апарата е с две карти...
Първи впечатления - едната карта е неактивна по време на разговор от другата. За снимки - ами то за това си има фотоапарати, но не е зле... Ще видя как е батерията до няколко дни. Колега във фирмата е с Х1-01 и въпреки че говори доста изкарва около седмица. Надявам се и тази да е така.
Ами за сега е това.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Ден трети - батерията е на половина...
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
MMX написа:dinko_bonev написа:Ден трети - батерията е на половина...
Разсипал си го от радио
Изобщо не съм! Ама го човъркам постоянно из менюто...
То и човъркането хаби ток. Най-вече заради екрана. Като ти омръзне и го оставиш да работи реално ще държи доста повече предполагам.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
За сега - неактивна карта по време на разговор от другата; батерия 5 дни (не говоря много, но не и малко, ама пък доста го човърках); малко бавно меню; не съм пътувал да видя как е с обхвата.
Абе общо взето е добре! Особено за човек като мен - да го ползвам само за слушалка... А и тази цена...
Абе общо взето е добре! Особено за човек като мен - да го ползвам само за слушалка... А и тази цена...
И аз го бутнах в 2 магазина и забелязах бавно меню. Даже на моменти сякаш замръзва - не е равномерно бавно. В GsmArena.com споменават проблем с трепкане на екрана...
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
MMX написа:И аз го бутнах в 2 магазина и забелязах бавно меню. Даже на моменти сякаш замръзва - не е равномерно бавно. В GsmArena.com споменават проблем с трепкане на екрана...
Не съм забелязал такова нещо!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Добър телефон за парите си с 2 сим. карти но батерията не повече от 4-5 дни.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”