Магазин за електронни елементи в софия-къде?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
samo ra4na na zavoite
Автомобил:
Двигател:

Магазин за електронни елементи в софия-къде?

Мнениеот samo ra4na na zavoite » Пон 02 апр 2012 20:03

Здравейте колеги. Ще ви бъда много благодарен ако ме ориентирате къде в софия има хубави с разнообразни неща магазини за електронни елементи (кондензатори,резистори,транзистори и д.р)
Такъв магазин търся.

Благодаря предварително.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Магазин за електронни елементи в софия-къде?

Мнениеот ktamen » Пон 02 апр 2012 20:09

Всички хвалят Конрад - намира се до 5те кюшета, но аз не харесвам нито цените му нито асортимента. Питай Гугъл - той ще те ориентира по-добре от всички.

Потребителски аватар
samo ra4na na zavoite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samo ra4na na zavoite » Пон 02 апр 2012 20:13

ktamen написа:Всички хвалят Конрад - намира се до 5те кюшета, но аз не харесвам нито цените му нито асортимента. Питай Гугъл - той ще те ориентира по-добре от всички.

Мерси колега.Аз в гугъл нищо конкретно не намерих.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 02 апр 2012 21:12

Mish87
Автомобил: Tiana MK5 Variant
Двигател: CAXA
Контакти:

Мнениеот Mish87 » Пон 02 апр 2012 21:26

Аз се сещам за няколко.
1. Имаше един не знам дали още го има едно време беше двуетажен, намира се в първата пряка в ляво, в началото на уличката от ляво се пада. Като тръгнеш от Лъвов мост посока НДК (по Мария Луиза).
2.Не знам как се казваше улицата там но е в горния край на пазара Кирков. Намира се малко след спирката на трамвай 20 и 22 посока Халите, на самата улица по която движи трамвая. Посока Халите се пада от ляво, но не знам дали същестува още.
3.Магазина се намира на метростанция "Люлин" отгоре от страната на БИЛЛА и Технополис има нова кооперация, влиза се от към подлеза на метрото на 2 - рия етаж. Сайт http://www.mpel.eu/
Засега се сещам само за тези - ако измисля други ще пиша.
Успех :да:

Потребителски аватар
samo ra4na na zavoite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samo ra4na na zavoite » Пон 02 апр 2012 21:49

Благодаря за бързите отговори.

Потребителски аватар
push
Автомобил: mk2
Двигател: 1.9 TD

Мнениеот push » Пон 02 апр 2012 21:54

Mish87 написа:Аз се сещам за няколко.
1. Имаше един не знам дали още го има едно време беше двуетажен, намира се в първата пряка в ляво, в началото на уличката от ляво се пада. Като тръгнеш от Лъвов мост посока НДК (по Мария Луиза).
2.Не знам как се казваше улицата там но е в горния край на пазара Кирков. Намира се малко след спирката на трамвай 20 и 22 посока Халите, на самата улица по която движи трамвая. Посока Халите се пада от ляво, но не знам дали същестува още.
3.Магазина се намира на метростанция "Люлин" отгоре от страната на БИЛЛА и Технополис има нова кооперация, влиза се от към подлеза на метрото на 2 - рия етаж. Сайт http://www.mpel.eu/

Номер 2 не съществува вече за съжаление :?

Mish87
Контакти:

Мнениеот Mish87 » Пон 02 апр 2012 22:05

push написа:
Mish87 написа:Аз се сещам за няколко.

Номер 2 не съществува вече за съжаление :?

Еее много жалко. Моя преподавателка от техникума работеше там. Много свястна женица, искаше ми се да мина да я видя ама пусто време няма. :(

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Пон 02 апр 2012 22:15

И аз го търсих преди месец този магазин, ама ... Иначе в сравнение с неговите цени и асортимент Конрад ряпа да яде. Този близкия до Лъвов мост има добър асортимент, но и цените май са височки. Този в Люлин ми е най-близо, но сега научавам за него. Обещавам да го посетя скоро.
Магазин Електрон също е добър - между Женски пазар и Мария Луиза освен него има още няколко подобни магазинчета, това дето беше зад Булбанк също се премести в там някъде, ама не помня имената на уличките.

Mish87
Контакти:

Мнениеот Mish87 » Пон 02 апр 2012 22:24

ktamen написа:И аз го търсих преди месец този магазин, ама ... Иначе в сравнение с неговите цени и асортимент Конрад ряпа да яде. Този близкия до Лъвов мост има добър асортимент, но и цените май са височки. Този в Люлин ми е най-близо, но сега научавам за него. Обещавам да го посетя скоро.
Магазин Електрон също е добър - между Женски пазар и Мария Луиза освен него има още няколко подобни магазинчета, това дето беше зад Булбанк също се премести в там някъде, ама не помня имената на уличките.

Питайте старото куче :mrgreen: Колко съм се скитал по тия магазини да търся китчета... Час по практика: "Пердашки" , отивате и си купувате кит дето искате да го правите. И ние суеците отиваме на магазина и кой к'во си хареса и взима и сглобява с електрожена (поялника). Веднъж сдялахме трансмитер, класния ни предостъпи неговия мп3 плейър, закачихме го и от 1 вия до 3 тия етаж на избраната от нас честота слушахме какво се върти на плейъра но по радиото. Ех годинки сладки ...

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Вто 03 апр 2012 9:45

Комет - на ъгъла на "Цар Самул" и "Хан Аспарух" , близо е до Конрад .
Електронинвест - зад женския пазар , на ул . "Княз Борис"

От Комет поръчваме почти всичко , по принцип няма проблем с елементите !

Mish87
Контакти:

Мнениеот Mish87 » Чет 05 апр 2012 9:03

Вчера бях в още един. Намира се почти на пресечката на бул. Христо Ботев и ул. Пиротска. Пада се отдясно преди светофара посока "Син Сити" www.elimex.bg

Потребителски аватар
samo ra4na na zavoite
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот samo ra4na na zavoite » Вто 28 авг 2012 22:21

Извинявам се, че чак сега пиша :oops: пазарувам от магазин елимекс на бул. Гоце Делчев между бул. България и ул.Дойран. Близо ми е и има интересни неща. Споделям за колеги които не знаят за него. :)

Потребителски аватар
vucata
Автомобил: Ford Mondeo MK2
Двигател: 1.8TD 2000
Контакти:

Мнениеот vucata » Вто 28 авг 2012 22:23

На ул. Цар Симеон...малко преди Вашингтон има магазин...дефакто като идваш от Христо Ботев магазина ти се пада от дясната страна...няма как да го пропуснеш, има голямо разнообразие от много неща...

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Сря 29 авг 2012 6:35

eshop.bg .. или на който му е по-удбоно - намира се в студентски град.. хмм.. малко трудно за обяснение - ето от сайта
Студентски град
ул. Проф. Кирил Попов No.51
тел.:+359-2-962-1234

или като кара се от Зимния Дворец в посока зала Христо Ботев, на кръстовището след "мола" се свива вляво, на края на улицата се свива вдясно и след 20на метра вляво е магазина.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”