Сервиз за тримери Stiga
Сервиз за тримери Stiga
Здравейте колеги имам моторен,бензинов тример на фирма STIGA,имам счупена връзка между двете тръби,в които върви жилото,след мотора...Интересува ме някъде има ли сервиз или резервни части за продукти на тази фирма?
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Re: Сервиз за тримери Stiga
Не мога да ти помогна много, но:
От България ли си я взимал? Ако да, би трябвало в гаранционната да пише нещо, но най-вероятно си го проверил вече.
Иначе може да попиташ във формата за запитване за локален дилър.
М/у другото има разни чаркове из ebay за косачки и т.н., поразрови се, ако ти се занимава сам (и не е в гаранция). Успех!
От България ли си я взимал? Ако да, би трябвало в гаранционната да пише нещо, но най-вероятно си го проверил вече.
Иначе може да попиташ във формата за запитване за локален дилър.
М/у другото има разни чаркове из ebay за косачки и т.н., поразрови се, ако ти се занимава сам (и не е в гаранция). Успех!
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Сервиз за тримери Stiga
@ "имам счупена връзка между двете тръби,в които върви жилото,"
давай фото може да се измисли нещо. иначе е газене в мътна вода. зависи каква е тази връзка - дори и да се изработва наново на струг може да излезе по-евтино от нова част / там е с косата през кръста или по нагоре./
давай фото може да се измисли нещо. иначе е газене в мътна вода. зависи каква е тази връзка - дори и да се изработва наново на струг може да излезе по-евтино от нова част / там е с косата през кръста или по нагоре./
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”