Алармата я слагам на фиат пунто.
Колеги ето я и схемата това което не съм закачил все още е с червен хикс:
http://picbg.net/pic.php?u=13833Bt3Jv&i ... &file=.jpg
Проблема е следния включвам алармата и след 10 сек. тя започва да свири. Проверих дали някъде не свети плафон. При другите аларми имат кабел ACC а аз нямам доколкото виждам такъв. Не съм закачил все още блокирането на запалването ,но дали проблема е от това.Не съм обучавал дистанционното тъй като не съм и закачил блокировката.
Има една фабрична аларма която е развалена и изключена с ключ ,но като реших да я откача колата не може да запали ,а и не знам как да я размонтирам (та идеята е дали пък проблема не е от нея).
Този кабел кафяв/черен трябва ли да го закачам някъде?
Помощ за аларма RoboGard RG-88AH
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Помощ за аларма RoboGard RG-88AH
Не разбрах коя Аларма ти свири,старата или новата?След 10 сек само предупредително ли свирва или направо си засвирва!Бутоните за вратите свързал ли си ги?Каква марка и модел ти е Алармата(Сатурн?)?
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
pas1.8mi написа:Не разбрах коя Аларма ти свири,старата или новата?След 10 сек само предупредително ли свирва или направо си засвирва!Бутоните за вратите свързал ли си ги?Каква марка и модел ти е Алармата(Сатурн?)?
Новата аларма направо започва да свири и като я изключа дава 4 къси сигнала.Бутони,централно съм вързал алармата е roboguard Rg-88ah.
- dobrev
- Автомобил: Tiguan
- Двигател: TSI2013
- Контакти:
Проблема беше че бутони на вратите се вързват или само на оранжевия (+) или на кафяв/бял (-).
И всичко си дойде на мястото!
Ако някой купува такава аларма от "Конрад" да знае!
И всичко си дойде на мястото!
Ако някой купува такава аларма от "Конрад" да знае!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги ! Имам монтирана алармичка RoboGard RG-88AH от 7-8 месеца и си работи перфектно. Понеже колата ми (Сандеро Е0) нямаше фабрично централно заключване. Поръчах 4 брави с машинки за централно, сложих ги (не аз, ами алармаджията) и алармата командва 4-те врати (заключва/отключва ги) обаче сега мисля да си сменя и бравата за багажника, че и тя да стане с централно заключване. Ама се чудя как да я вържа към алармата (че да не ходя пак при алармаджията да му губя времето, а аз да си губя парите) ? Дали отделно (ама как) или да я вържа към машинката на някоя врата ? 
Ето и схемата на алармата ми: http://www.stbbg.com/files/upload/615ec ... 62b9a0.pdf

Ето и схемата на алармата ми: http://www.stbbg.com/files/upload/615ec ... 62b9a0.pdf
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”