Въпрос за подмяна на GSM в гаранция? ПОДМЕНЕН
- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
Въпрос за подмяна на GSM в гаранция? ПОДМЕНЕН
Колеги питането ми е следното миналата година юли месец си поднових договора защото ми изтичаше взех си и нов мобилен апарат(NOKIA C3-01 Touch and Type) на изплащане че нямах кеш парите,но след 3 месеца се прецака тъч панела,дадох го за ремонт и след седмица ми го върнаха уж направен,ползвах го няма и месец и пак го занесох за същия проблем с тъч панела този път даже и слушалката,сега от близо 2-3 семици пак започна да ми забива тъчскрийна и пак трябва да го давам за ремонт,та питането ми е следното може ли да си поискам нов апарат защото този за близо 1 година го давам за ремонт на едно и също нещо 3 пъти
???

Последна промяна от Speedy86 на Съб 01 дек 2012 11:01, променено общо 1 път.
- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за подмяна на GSM в гаранция?
не се учудвам за проблема особено точно на този модел... 3 ма приятели по 2-3 пъти си дадоха телефоните за смяна на тъч скрийна 

- Speedy86
Дам така е
,след последния път когато го дадох за ремонт ми казаха че даже е с нова версия на софтуера и вече нямало да забива обаче ето пак а този път няма да ги оставя на мира докъто не ми го оправят напълно 

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
И аз мислех да си взимам такъв, но момчето от Globul ме познава и ми каза че имат над 15 за ремонт на тъч скрийна
.

- Speedy86
Wrofeel_VR6 написа:И аз мислех да си взимам такъв, но момчето от Globul ме познава и ми каза че имат над 15 за ремонт на тъч скрийна.
Абе уж тоя в офиса на GloBul е мой човек и аз исках нещо по здраво в смисъл с метален панел и той ми предложи този но нещо ме прецака май

- Speedy86
Все още събирам информация 

Няма да Ви го сменят! Телефона се подменя само ако не може да бъде отстранен дефекта! Това го пише в закона за зщита на потрбителя ЗЗП!
Преди години, вече не зам колко се подменяше продукт с три еднакви проблема, но не се споменваше колко може да престои в сервиз (може и три месеца...)! Сега ограничението е 30 дни!
C3-01 се поврежда от по-силно натискане на тъч-панела или от разлепването му, влиза пот, конденз м/у слоевете на тъча! Много нежен е този тъч!

Преди години, вече не зам колко се подменяше продукт с три еднакви проблема, но не се споменваше колко може да престои в сервиз (може и три месеца...)! Сега ограничението е 30 дни!
C3-01 се поврежда от по-силно натискане на тъч-панела или от разлепването му, влиза пот, конденз м/у слоевете на тъча! Много нежен е този тъч!

- emo8821
- Автомобил:
- Двигател:
Какво стана имали напредък по въпроса 

- Speedy86
emo8821 написа:Какво стана имали напредък по въпроса
Ами като пуснах темата забиваше по 4-5 пъти на ден,но нямах време да го нося в Глобул за ремонт миналата седмица след всяко обаждане му вадех батерията че иначе пълен блокаж,оставих го да го правят и сега чакам да се обадят да си го взема "уж" поправен ,обаче аз от далече да се подсигуря ако се наложи пак да го давам за същия проблем 4-ти път какво да правя че започвам да го мразя вече този телефон

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Тия нокии ще се окажат голямо дърво, на зетя е на 2 месеца и май ще му я сменят.
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Пише се жалба... Имах проблем със Nokia 7070 микрофона му правише мизерии.. 2 пъти ми го смениха уж.. На 3 тия път като отидах пак със същия проблем дадаха ми да пиша жалба
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
За съжаление нищо не можеш да направиш. Няма ограничение на ремонтите. Единствено е хубаво да следиш колко време е бил в сервиза, защото гаранцията се удължава със същия срок.
Все пак може да попиташ дали не може да се замени и да си доплатиш за друг.
Все пак може да попиташ дали не може да се замени и да си доплатиш за друг.
- Gazaro_wow
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
Преди време един приятел имаше проблем с един компютър взе го нов ,но имаше хардуерен проблем от самото начало два пъти го носи на ремонт и от сервиза му го връщат с номера ,че уж му няма нищо, а той като поработи повече от час се изключва и забива. И някой му беше казал някакъв чалъм как да го изгори без да има следи от външна намеса. Това и направи стоя две седмици в сервиза и му го смениха с нов
Освен и ти да направиш нещо от сорта. Само ,че момчето е в чужбина и не съм го виждал от доста време да го питам какъв е чалъма.

Освен и ти да направиш нещо от сорта. Само ,че момчето е в чужбина и не съм го виждал от доста време да го питам какъв е чалъма.

- Speedy86
Аз 3 дни гледам телефоните из нета щото вече искам да го сменям,като го занесох за ремонт я питах тая в Глобул дали няма да ми го сменят и тя вика "трябва да преценят в сервиза и тогава може да ти го сменят", предишните 2 пъти като го давах за ремонт си записвах кога съм го дал и кога са ми го върнали и в гаранцията пишеше същите дати така че наближи ли времето за изтичане на гаранцията ше сметна с колко се удължава,каква жалба на напиша и къде че в Глобул нищо такова не са ми казвали,а относно замяната на телефона и доплащането за друг съм навит но едва ли ше стане 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Пиши до нокиа!
Ама едно жално писъмце!
На мен на 6-ят път за едно и също нещо,ми смениха апарата.Ама след писане до съпорта им,но не тук!
След 5 обаждания от тяхна страна,и опити за измъкване от сервиза тук,хората разбраха,че си е дефектен.Смениха го с чисто нов
Ама едно жално писъмце!
На мен на 6-ят път за едно и също нещо,ми смениха апарата.Ама след писане до съпорта им,но не тук!
След 5 обаждания от тяхна страна,и опити за измъкване от сервиза тук,хората разбраха,че си е дефектен.Смениха го с чисто нов

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”