Без да искам изтрих всички контакти в телефона....за щастие ги имам в гугъл акаунта. Ако дам синхронизация ще ми заредят ли наново в телефона, страхувам се да не изчезнат и в гугъл ?
Xperia Ray & android 4.0.3
Импорт на контакти от гугъл акаунт?
- Skruji
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател:
Re: Импорт на контакти от гугъл акаунт?
Ще се заредят, аз съм с Рей и съм го правил. Можеш също да си ги импортнеш с програмата на Сони, която ти се инсталира при свързване на телефона с компютъра. Като преди това разбира се си ги сейвнеш някъде на компютъра от гугъл акаунта ти.
- slimmer
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: TDI-AJM 2002
Аз понеже веднъж реших нарочно да го направя, за пробата, и при синхронизация ми каза "прекалено много изтривания", но дали беше въпрос за разрешение или констатация със забрана и дали после ги зареди наново, не си спомням. Сигурният начин е да си изтриеш Google акаунта от телефона и да го въведеш наново. Така със сигурност ще се заредят при първа синхронизация.
- tisho_tch
- Автомобил:
- Двигател:
Стана!
Като му дадох синхро, гугъл акаунта ме предопреди че са направени прекалено много изтривания и ми даде 3 възможности:
1 потвърждаване на изтриванията
2 отмяна
3 да не се прави нищо
...дадох отмяна на изтриванията и ми се заредиха всички: )
Като му дадох синхро, гугъл акаунта ме предопреди че са направени прекалено много изтривания и ми даде 3 възможности:
1 потвърждаване на изтриванията
2 отмяна
3 да не се прави нищо
...дадох отмяна на изтриванията и ми се заредиха всички: )
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”