Дилема NOKIA N8 V/S Sony ericsson x10

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
golfmaniak666
Автомобил: Golf 4 TDI
Двигател: AHL

Дилема NOKIA N8 V/S Sony ericsson x10

Мнениеот golfmaniak666 » Сря 01 авг 2012 21:14

Колеги дилемата е кои от тези двата да си взема.дайте преценка и мнение защото не мога да реша.от една страна нокията е с по добра камера а и светкавица а от друга х10 е с по голям дисплеи и андроид :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Re: Дилема NOKIA N8 V/S Sony ericsson x10

Мнениеот predat0r » Сря 01 авг 2012 21:17

+1 за Nokia :beer

Потребителски аватар
nokiangage
Автомобил: Passat B3 - 35i
Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
Контакти:

Мнениеот nokiangage » Сря 01 авг 2012 21:21

predat0r написа:+1 за Nokia :beer

+1 :да:

Потребителски аватар
golfmaniak666

Мнениеот golfmaniak666 » Сря 01 авг 2012 21:28

А някой имал ли е такава нокия и какви са му впечатленията от нея?

Потребителски аватар
golfmaniak666

Мнениеот golfmaniak666 » Сря 01 авг 2012 22:25

:drunk

Потребителски аватар
doubledTSI
Автомобил: Golf 5 1.4 TSI Caddy life 4motion
Двигател: CAXA 2008 1.9 BLS 2009

Мнениеот doubledTSI » Сря 01 авг 2012 22:37

Аз съм с Н8. Доста добра и здрава. Няколко пъти съм я изпускал - няма проблем. Последния път даже се отчупи парче от панела и работи. Хубаво е да е с АННА или БЕЛЛЕ. Прави много добри снимки. Някой път забива, но не е проблем ако не си много нервен. Дисплея реагира на топлина, а не на натиск. т.е. не натискай, а леко докосни. В жегите се шашка от време на време, а зимата, когато ти е много студена ръката иска леко да задържиш. Батерията е зареждам всяка вечер, но го тормозя цял ден (снимки, ровене в интернет, разговори). Като преглеждам снимките с HDMI кабела на плазма 50" са перфектни. Запълват целия екран /16:9/ но в режим 9 пиксела.
Ето примерна снимка в моето езерце Изображение

пази се от китайчетата http://www.youtube.com/watch?v=0hL_i-RS8Qs

Последна промяна от doubledTSI на Сря 01 авг 2012 23:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Wrofeel_VR6
Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
Двигател: AEB

Мнениеот Wrofeel_VR6 » Сря 01 авг 2012 22:44

N8 :bowdown

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 01 авг 2012 23:08

56 поредна драма!
пиши си в някоя от 55 стари теми и избягвай постове с емотикони да си ъпваш така темата!

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Сря 01 авг 2012 23:25

Аз съм с Н8 от година и половина . Идеален фотоапарат е ! Камерата е най-добрата вграждана в телефон до момента ,когато излезе Нокиа 808 с 41 мега пиксела . Като телефон също се справя добре , НО като смартфон (компютър) , ако това търси е бита карта още от както излезе като модел . Първо заради слабия процесор и малкото рам памет , и второто и Най-важно , факта че Симбиян си отиде като ОС !!! Макар и още тъпаците от Нокиа ( на които бях безкомпромисен фен) продължават да пускат нови модели телефони със Симбиан , за който вече почти никоя фирма не пише нов софтуер (програми) !!!! С две думи , моето мнение като собственик на Н8 , взимай си телефон с Андроид , защото в него е бъдещетото на смартфоните . Нокиа бяха добри едно време , сега лека им пръст .

ivan topalov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ivan topalov » Сря 01 авг 2012 23:37

аз лично никога не бих си взел Нокиа.
Нито ми харесват с тази боза,нито изпълнение а като цена са напълно нереални.

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Сря 01 авг 2012 23:39

achodemo написа: С две думи , моето мнение като собственик на Н8 , взимай си телефон с Андроид , защото в него е бъдещетото на смартфоните . Нокиа бяха добри едно време , сега лека им пръст .

Ето това е истината!Аз като заклет фен на Нокиа се отказах от тях точно заради симбиана!пробвах им и новия Нокиа белле или нещо такова,но нещо не ме впечатли!Нокиа видяха че замират и сега искат да спечелят клиенти с новото си чудо с многото пиксели камера!В момента съм с X10 и ще го сменям!Мисля да взема някакъв самсунг или айфон!Ще ми се айфон,но като си поиграх с един не бях много очарован!Ще видим какво ще избера,но определено няма да е нокиа!

Потребителски аватар
achodemo
Автомобил: GOLF IV
Двигател: AHF ASZ

Мнениеот achodemo » Сря 01 авг 2012 23:56

ivan topalov написа:аз лично никога не бих си взел Нокиа.

Нокиа си беше фаворит . Дизайна , говорим за Н8 , си е на ниво , все пак въпрос на вкус . Цената е висока ,да , но няма как като и при други наложени марки , плащаш си Бранда . Въпроса тук обаче е друг , просто пичовете от фирмата Нокиа сами ,и то публично , обявиха смъртния акт на системата Симбиан , когато видяха и те самите ,че не може само да се лежи на стари лаври ,докато андроид и отхапаната ябълка избягаха далеч напред. Равносметката от всичко това е ,че купувайки си тепърва телефон със Симбиан ,се обричаш на морално остаряла система от която вече никой от пройзводителите на приложения за смартфони не се интересува и я е зачеркнал като съществуваща . Няма бъдеще Симбиан , това кратко казано . На пича дето се чуди какво да си вземе , хич не сд чуди и си вземай Андроида БЕЗ да се замисляш .

Потребителски аватар
everlastt
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот everlastt » Пет 03 авг 2012 17:37

Аз съм с X10 и съм доста доволен.Единствения минус е че звука от слушалката е леко слаб , също и звука от говорителя, ако сложиш mp3-ка за рингтон звучи слабо.
Нокията за мен е умряла работа , доста голяма е , и с този Симбиан е за никъде.
Най добрия вариянт е Самсунг Галакси

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пон 06 авг 2012 21:27

Абе кво ми андроидите тук бе, бахти скапаната система. Мога да кажа, че нокиа бяха номер 1 и ще бъдат номер 1... временно това място е заето от iPhone.. но по никакъв начин андроид не го заплашва. Това е ОС за пъпчиви тиинове и това е. Ако ви трябва компютър това вече е друга работа.. но като цяло работата даже и на галкси 3 си е чист бъг... тва е тотално недоразумениее тези смартфони - да се блещиш на това малко екранче, кога не е 24 инча да изпълни окото хич не става. mhihi mhihi mhihi .. та колега не се занимавай с глупости.. Н8 и това е.

Потребителски аватар
relaxxx
Автомобил: 4x4
Двигател:
Контакти:

Мнениеот relaxxx » Пон 06 авг 2012 21:30

achodemo написа:
ivan topalov написа:аз лично никога не бих си взел Нокиа.

Нокиа си беше фаворит . Дизайна , говорим за Н8 , си е на ниво , все пак въпрос на вкус . Цената е висока ,да , но няма как като и при други наложени марки , плащаш си Бранда . Въпроса тук обаче е друг , просто пичовете от фирмата Нокиа сами ,и то публично , обявиха смъртния акт на системата Симбиан , когато видяха и те самите ,че не може само да се лежи на стари лаври ,докато андроид и отхапаната ябълка избягаха далеч напред. Равносметката от всичко това е ,че купувайки си тепърва телефон със Симбиан ,се обричаш на морално остаряла система от която вече никой от пройзводителите на приложения за смартфони не се интересува и я е зачеркнал като съществуваща . Няма бъдеще Симбиан , това кратко казано . На пича дето се чуди какво да си вземе , хич не сд чуди и си вземай Андроида БЕЗ да се замисляш .

Ама аходемчо, какъв смъртен акт? Той да няма на марс да ходи с този телефон, и на /цензурирано/ се ше изкара 2 години преди да го хвърли, а пък нокия имат почни всичко което може да му потрябва на човек... какви ги говориш... това е консуматорско общество.. той да няма да векува с тази нокия че смъртен акт и обявили и вчера и изкараха белле то..

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”