Колеги, трябва да взимам пс3. Синът ми иска да е пс3 а не пс4. Като гледам цените нямам нищо против.Понеже нищо не разбирам, първо да ви попитам хакнат или не е по-добре да е.
Давам ви примерни две обяви и разликата в цената и кое в по оферта в бъдеще
https://www.olx.bg/ad/pleysteyshan-3-su ... 6gf9C.html
https://www.olx.bg/ad/haknati-konzoli-p ... 69Mxi.html
Какви са нормалните цени?
Мерси предварително
Плейстейшън 3 малко помощ за покупка
Re: Плейстейшън 3 малко помощ за покупка
не знам за цените, ама хакнат е по-добре от нехакнат. За да иска синът ти пс3, най-вероятно това има предвид, до преди половин година нямаша хакове за пс4, сега не знам как е. Ако е хакнат не е задължително да си купуваш игрите. Една хитова игра за пс3 е 20 кинта на старо, по-обикновените и под 10 може да са, ама кой ги играе. В магазина цените са х5.
Също така по-голям диск е по-добре от по-малък, рано или късно пространството винаги свършва.
Не знам колко точно струва един хак, ама трябва да е някъде към 100-тина лева. Та разликата в цената изглежда нормална. В бъдеще по-лесно ще продадеш хакнатата версия, ако това ти е въпроса.
Също така по-голям диск е по-добре от по-малък, рано или късно пространството винаги свършва.
Не знам колко точно струва един хак, ама трябва да е някъде към 100-тина лева. Та разликата в цената изглежда нормална. В бъдеще по-лесно ще продадеш хакнатата версия, ако това ти е въпроса.
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Дано не съм много извън темата за хаковете
.
Опитайте всякак да предпазете децата и себе си от тези крадци и онищожители на време
.

Опитайте всякак да предпазете децата и себе си от тези крадци и онищожители на време

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
110afn написа:Колеги, трябва да взимам пс3. Синът ми иска да е пс3 а не пс4. Като гледам цените нямам нищо против.
Хакнат,разбира се.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”