Искам съвет за следната ситуация
Преди няколко дена притиснат от срокове и поради факта, че на личният ми принтер му свърши мастилото реших да купя нова глава. Тъй като в магазинчето, от което купувах мастило за служебния последния път попаднах на мастило-убиец( съсипа 3 глави само след 3-тия лист, докато го усетя, че в него е проблема) реших да не поемам рискове и без това сроковете ми бяха доста доста кратки реших направо да си купя нова черна глава за "принтер" N510 за Канон(личният ми "принтер") за да не губя време. Отидох в Технополиса без много много обикаляне точно при главите една 510 и на касата, платих и отново по задачите.
За мое голямо учудване поставих главата в устройството и... ядец - новата глава не работи. Цветната глава работи, черната (новата)не.
Въпросът ми е има ли нещо специфично да се прави като се поставя и какво да направя за да тръгне?
Касова бележка не запазих, тъй като "това е консуматив" и гаранции за тях никъде не дават.
Къде във Варна зареждат глави?
Парите за главата вече съм ги прежалил.
Съвет за принтер
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
Re: Съвет за принтер
ние като зареждаме главите почти винаги вече трябва да се нулират броячите на принтера, но дава ли ти грешка пущината, и направи следното пррекарай си пръста по главата дали ще те изцапа хубаво да не е дала фира и новата.
Еб@ си, сега когато прочетох твоя пост видях проблема - имало една лепенка под "дюзата"
Чак ме хвана срам, като видях проблема.
Благодаря за насоката!
Остава втория въпрос къде във Варна ги зареждат?
Предрочитам насоките да като улици, вместо обекти.

Благодаря за насоката!
- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
какъв модел е принтера??
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
velinsl написа:Остава втория въпрос къде във Варна ги зареждат?
С/у Поликлиника Европа по диагонал- има табела. ул.Ген Радко Димитриев и Фр.Жолио Кщри тел 052 609291
Забр . мога да ти уредя остъпка.
Последна промяна от kris11 на Нед 16 дек 2012 19:39, променено общо 1 път.
kris11 написа:velinsl написа:Остава втория въпрос къде във Варна ги зареждат?
С/у Поликлиника Европа по диагонал- има табела. ул.Ген Радко Димитриев и Фр.Жолио Кщри тел 052 609291
Благодаря, отново!
Обещавам след НГ да се видим и запознаем лично и да почерпя.
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
velinsl написа:Еб@ си, сега когато прочетох твоя пост видях проблема - имало една лепенка под "дюзата"Чак ме хвана срам, като видях проблема.
Благодаря за насоката!
Предпочитам насоките да като улици, вместо обекти.
http://okoffice.bg/page.php?PageID=7 Това са хората, всеки ден ходя да зареждам там, даже съм зареждал касети, който казват, че не се зареждат, но си има майстори за всичко. Коректни са, бързи и работят качествено, ако не можеш да се ориентираш по адреса ти обяснявам лесно. От Кауфланд ( стария т.е 1-вия ) продължаваш нагоре към светофара ( т.е идваш от кауфланд ) на светофара завиваш на ляво към вл-вово или комина 500 метра от дясно има едни згради и голям надпис ОК ( също така там са и ГЕОРГИЕВ фирмата ) ако имаш проблем на личен ще ти дам телефон да те упъти или директно да те закарам до тях ( по цял ден съм по улиците, все пак това ми е работата ) поздрави

stefarata написа:какъв модел е принтера??
Колега съжалявам, че не съм ти отговорил. Имах една тема за "съвет за принтер", там съм дал линк към мултифункионално устройство в Технополиса. Същото е. Просто този месец разчитам на нета от телефона, в един преходен период съм и е доста трудно всичко, не е като компютъра.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”