Препоръчайте ми TV Player

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
icefire
Автомобил:
Двигател:

Препоръчайте ми TV Player

Мнениеот icefire » Пон 29 окт 2012 0:16

Колеги, от много време си мисля за покупка на TV-player, който да си свържа с телевизора, но все не стигам до там и си ползвам лаптопа за тази цел. Ще го ползвам за hd филми и музика. Важно е да чете колкото може повече формати, но на всяка цена от аудио форматите трябва да има flac и DTS, a от видео форматите - mkv на hd резолюция. Също така е много важно да няма проблеми със субтитри на кирилица, независимо дали са в отделен файл или са записани като трак на mkv файла.

Причината за желанието ми да си купя такава джаджа е, че media player-ът, който е вграден в телевизора, е доста ограничен. Например, телевизорът не може да ми плейва DTS audio, съответно ако звукът на някое mkv е такова, трябва да го конвертирам. Субтитри по мрежата не чете всеки път, а само когато от външен хард... Аз искам просто да седна пред TV-то и да си пусна филма, без преди това да конвертирам аудио, да тествам субтитри дали ще тръгнат този път и т.н...

Мислех за нещо такова: http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

Споделете някакъв опит с подобни уреди... Повечето, които гледах, поддържат всички вървежни формати, но ще се радвам някой да напише лични впечатления...

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”