Проблем със безжична мишка.Решено

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Проблем със безжична мишка.Решено

Мнениеот fox_vt » Пон 14 яну 2013 20:24

Здравейте имам една безжична мишка A4Tech мн удобна ламя откъм батериите но се появи проблем.Започна във игри да сече и то зверски а извън игри работи перфектно,някой имал ли е подобен проблем.Тя си има програма към нея за настройка на доста от нещата както и за мониторинг на батерията сила на сигнала и т н обаче гредъ.Сега карам с няква китайска жична тя пък не и харесва подложката maikomila Иначе пробвах сменях портове ама файда нъц.Иначе карах със презареждаеми батерии на 1,2 волта зареждани със хубаво зарядно ама едва ли е от батериите.

ЕДИТ-оказа се че батериите не са заредени на 100% а уж оригинално зарядно го зарежда,сега с другото пей сърце.И основния проблем прекалено къса излъчваща антена във мишката,оставили една 3 см пистичка на платката mhihi .След като добавих 5 см кабелче сега сигнала от 30 скочи над 100 :D

Последна промяна от fox_vt на Сря 23 яну 2013 12:43, променено общо 1 път.

drmilendd
Автомобил: Opel Vectra
Двигател: 22ZE 2009
Контакти:

Re: Проблем със безжична мишка

Мнениеот drmilendd » Пон 14 яну 2013 21:18

Боклучава си е марката, имам клавиатура и мишка и сега децата си играят с тях. Фъргай и нова

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Пон 14 яну 2013 21:40

Аха значи да не се занимавам но все пак що само при игри го прави тва.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 14 яну 2013 22:28

ми ако на игри чукваш близо до 100% процесор не остава какво да управлява мишката ;) Щом даже и софт им специализиран за нея. Аз работя с безжично комбо ама си ги вижда като нормални USB устройства.

Потребителски аватар
slimmer
Автомобил: VW Bora
Двигател: TDI-AJM 2002

Мнениеот slimmer » Вто 15 яну 2013 8:26

Случайно да имаш разни Wifi/Bluetooth устройства наоколо? При мен се получава следното: пускам си стационарния - всичко ОК, приятелката пуска лаптопа - мишката и клавиатурата (А4Tech) започват да засичат от време на време. Получава се обикновено или когато батериите са към края на цикъла, или когато устройствата са много отдалечени от приемника. Та пробвай да доближиш мишката към приемника, примерно. Ако не стане, може би е тръгнала да се разваля...
Не съм се заглеждал дали в тези моменти при мен е натоварен компютъра, но аз игри не играя... Случайно да трябва да се махат и слагат наново драйвъри?
М/у другото недейте да псувате марката прекалено - личната статистика е, че "наоколо" повече лоджитеци се развалят (3), отколкото A4Tech (0).

Потребителски аватар
fox_vt

Мнениеот fox_vt » Вто 15 яну 2013 12:32

Аха значи сеченето е същото като когато свършват батериите минах на презареждаеми които напълно заредени са 1,3 волта а мишката изключва на 1,1волта и отначало беше наред.Колкото до игрите пробвах я на хероус 3 и цс все малки игри общо взето.Май на цс процесора отива на 100%

пп сега погледнах при цс проца е на 100% бах що се товари толкос :shock

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”