Баща ми му го набутаха преди 4-5 месеца от снимките се вижда в какво състояние е Заслужава ли си и някой може ли да каже грубо колко пари му струва ремонта ?
И какво ще му ремонтираш, един нов кинескоп, струва колкото телевизора! Ако имаш познат техник и може да ти намери подобен, дори и развален, но със здрав кинескоп, може да излезе оферта да се ремонтира.
п.п Незнам как баща ти е купил в това състояние телевизора, да не е бил във Евро Футбол зала ?
Колега питането ми е може ли да се купи или да се оправи и дали си заслужава а не за това как и за какви пари го е купил .... а и за това съм пуснал тема защото ми е интересно какво може да каже някой или да сподели по въпроса....
Казах ти, че кинескопа струва много пари, ако само това е проблема в него! Ако намериш 2-ра ръка кинескоп ще ти стъпи около 200 лева, иначе нов кинескоп е доста пари, не мога да ти кажа точна сума ! Според мен не си струва да се прави, единствено от финансова гледна точка, защото не се знае какво друго му има, освен кинескопа! Затова те питах така ли е купен, или му знаеш историята! Явно не си ме разбрал правилно! Късмет с ремонта!
На един познат жена му,бутна телевизора и счупи екрана по подобен начин. Той го носи в сервиз и там му обявиха цифра почти колкото струва телевизора Ако имаш познат в тв сервиз и да ти намери някой такъв със здрав екран,но според мен е трудна работа.
Последна промяна от Bai Sando на Съб 01 дек 2012 16:05, променено общо 1 път.
Да колега и аз така знам но просто питам че днес спорихме доста време с баща ми че той е малко дървен професор и филсоф . За това питам че 200 лв струвала такава матрица .... което ми се струва много ниска цена ... както и да е де аз казах че ще си го продам за части и така
И аз от 2 дни съм в същата ситуация Същия телевизор само че 32 инча и на мен същото ми казват от сервизите. Освен да пуснем тема ТВ LG 42" и 32" LCD на части и да ги продаваме
За смяната-всеки тв сервиз ще ти сменят матрицата,ама дали си заслужава 190 ватово лсд и то 32 инча,да дадеш 1200 лв. за матрица пиши в setcom форума,ще намериш по-адекватен отговор.Мое мнение е да го захвърлиш и сега по Коледа да си вземеш нещо на примоцийка поне 42 за тия пари колкото е матрицата.