Навигация за nokia 500
Re: Навигация за nokia 500
Е това значи че си успял да я инсталираш, значи става!
Забравил съм вече как ставаше намирането, но просто ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО, аз заради една пропусната точка си играх три дни докато го подкарам.
И какво не намира, вградения ГПС, или спътниците, ако е второто, излез поне на терасата, а най добре е навън.
Забравил съм вече как ставаше намирането, но просто ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО, аз заради една пропусната точка си играх три дни докато го подкарам.
И какво не намира, вградения ГПС, или спътниците, ако е второто, излез поне на терасата, а най добре е навън.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Първота намиране на сателити може да отеме мноооого време.Най добре става на открито без згради наблизо и пак чакане трябва.
Ако не намира вградения ....влез в протрамата чукни върху празните черти за обхвата и оттам имаше настройка на кой COM да търси - сложи го на COM1
Изпреварил си ме
5.00.60 пробва ли
Ако не намира вградения ....влез в протрамата чукни върху празните черти за обхвата и оттам имаше настройка на кой COM да търси - сложи го на COM1
Изпреварил си ме
5.00.60 пробва ли
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
нокиа
Рестартирай телефона и пак пробвай

Рестартирай телефона и пак пробвай

- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
няма да стане със рестарт. Натискаш бутона за заключване, отключваш и се появява клавиатурата. Проблема е при всички с Белле, не само при 500.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
А защо не си сложиш последната карта на БГ от ОВИ и ако не си с последната версия на Мапс да я вдигнеш и нея колега?
Картата на ови, не че не става, но грам не може да се сравни с гармин. Колега спази ли правилото, програмата на английски-картата на латиница, или съответно руски-кирилица?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Точно-езика на руски.
Колеги кажете какво да правя с този смотан телефон, вече ме изкарва извън нерви и мисля да му скоча на ш...я дисплей.Става въпрос за Нокия 500.Искам да си кача и аз навигация Гармин, ще прегледам по-горе линковете.Но проблема който ме дразни яко е, че не мога да си кача шазам-а.И от ови стор пробвах, свалям го от лаптоп през юсби кабел, пише ми свалено и в същото време даунлоуд ерор.Кажете какво да правя че вече наистина искам да го направя на стърготина.Нищо не се инсталира на тоя телефон.Баси смотаната фирма се оказва, и джи пи ес-а му уж асистед мисли по 5 часа докато ме ситуира.Давайте акъли, че избеснех.
ГПС-а този който си беше фабрично в телефона работи смао в режим драйвинг и пак търси гпс по 1 час, в другите режими нищо не открива започвам да си мисля да не би проблема да е в самия телефон? Да поясня че нямам интернет връзка към телефона и съм с ваучер, като се обадих на оператора да ми изключи всички трансфери на данни за да не ме чарджи.Въпреки че съм на ваучер.
и друг основен въпрос кажете кой телефон с Андроид до 200 лева ще може да има ЕФЕКТИВЕН гпс за който не е нужна постоянна интернет връзка.Да кажем през уай фай си свалям карта на бг и на път си я ползвам има ли такава опция въобще?
ГПС-а този който си беше фабрично в телефона работи смао в режим драйвинг и пак търси гпс по 1 час, в другите режими нищо не открива започвам да си мисля да не би проблема да е в самия телефон? Да поясня че нямам интернет връзка към телефона и съм с ваучер, като се обадих на оператора да ми изключи всички трансфери на данни за да не ме чарджи.Въпреки че съм на ваучер.
и друг основен въпрос кажете кой телефон с Андроид до 200 лева ще може да има ЕФЕКТИВЕН гпс за който не е нужна постоянна интернет връзка.Да кажем през уай фай си свалям карта на бг и на път си я ползвам има ли такава опция въобще?
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
За гармина - регистрирай се в ipmart-bg.com. Там във форума пише абсолютно всичко, което ти трябва за да си го инсталираш и да си сложиш карта. Аз съм много доволен от моя. С версия 5.00.60 съм, но трябва да ти е хакнат телефона. Ако не е - 5.00.50, която е последната официална. Единственото неудобство е проблема с клавиатурата - писал съм как се прави. А за шазам-а, не знам. Може би не подписана версия.
- nokiangage
- Контакти:
Колега, в Settings-Installations-Installation settings дал ли си всички на първото подменю и не на второто за проверка на сертификатите? Иначе имам познати с този телефон и никой грам не се е оплакал от навигацията, дори скоро обнових картата на една такава с последната възможна за стандартния Мапс... 

nokiangage написа:Колега, в Settings-Installations-Installation settings дал ли си всички на първото подменю и не на второто за проверка на сертификатите? Иначе имам познати с този телефон и никой грам не се е оплакал от навигацията, дори скоро обнових картата на една такава с последната възможна за стандартния Мапс...
Честно казано колега незнам вече какво да правя, започвам да си мисля че аз нещо не съм у ред.Откакто съм го взел само нерви хабя, както и да е наскоро разглеждах Сони Типо и смея да кажа че е на светлинни години пред този телефон,меню-тата и всичко останало му е перфектно е процесора му е по-слаб, но има ли връзка с нет ме ситуира за секунди.Ще прочета и във форума който е казал колегата по-горе, но ако продължава така директно го махам и си взимам едно Типо.Нищо не мога да му инсталирам,търси ми гпс по 5 часа и накрая ми дава дори и грешна позиция а съм го свързал към уай-фая на рутера................не е нормално.
Кажете ако знаете някой аналог на шазам-а?има ли начин самия телефон да се "преинсталира" с цел да започне да работи по-ефективно или да не се занимавам с глупости?
- nokiangage
- Контакти:
*#7370# е кода за хард рестарт и излиза както си го купил от магазина, но губиш всичката информация като контакти и съобщения, освен ако не си направил Backup или не си ги копирал на картата памет. 
ПС. Стандартния код е 12345, освен ако не е променян
Иначе екрана на Типо-то харесва ли ти, на мен ми се струва "зърнест" в сравнение с твоя... 

ПС. Стандартния код е 12345, освен ако не е променян

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”