Търся магазин в София, от който да си пазарувам кабели, букси, кабелни обувки, термошлаух ...
В района на Дружба или поне от "тази" страна на центъра. Ако някой е пазарувал от ТВ сервиза в СтЗ - трябва ми нещо подобно.
Пазарувал съм от Радимекс, но там едната продавачка е дива селянка и все по-трудно се сдържам да не я нагрубя или да прибягна до насилие, което не е редно и мисля да избягвам този магазин, ако мога.
Предложения?
Магазин за кабели, букси, компоненти в София?
- Jovany
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Магазин за кабели, букси, компоненти в София?
До Техническия има много готин магазин за твоята работа. Аз поне съм много доволен и от асортимента и от персонала.
Къде до техническия ?
Благодаря Ради, но човека от магазина, който е дал Васко, кажа че ще свършим работа, но и този ще го имам в предвид(или както се казва/е модерно сега "в на предвид"
)
radi_nrj написа:Предполагам говори за Elimex. Като застанеш пред главния вход на ректората се пада 30м в ляво от входа.
Благодаря Ради, но човека от магазина, който е дал Васко, кажа че ще свършим работа, но и този ще го имам в предвид(или както се казва/е модерно сега "в на предвид"

Последна промяна от blinder на Вто 29 яну 2013 16:25, променено общо 2 пъти.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Предполагам говори за Elimex. Като застанеш пред главния вход на ректората се пада 30м в ляво от входа.
- stefo93
- Автомобил: MB 124 coupe
- Двигател: 2.0 16v
Колеги някой може ли да ми каже магазин за силикони кабели? Защото ударих на голяма греда, няма ги по магазините, а ни трябват спешно за автомобилна инсталация? 

- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
stefo93 написа: магазин за силикони кабели.. автомобилна инсталация?
Магазин ЕлектроМаркет - гр. София
бул. Цариградско шосе 60
тел:+35924672690
факс:+35924672691
e-mail:sofia.store@elektromarket.eu
Във Варна съм купувал , но няма голяма гама цветове. Купувал съм 3 рамера с общо 5-6 разцветки. Кърпих инсталацията на задните странични порти / всеизвестен проблем до 2000г./ Запасил съм се и за задната порта

- stefo93
- Автомобил: MB 124 coupe
- Двигател: 2.0 16v
Намерихме кабели в Ташев Галвинг. 

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Търся магазин в София, от който да си пазарувам кабели, букси, кабелни обувки, термошлаух ...
В района на Дружба или поне от "тази" страна на центъра. Ако някой е пазарувал от ТВ сервиза в СтЗ - трябва ми нещо подобно.
Пазарувал съм от Радимекс, но там едната продавачка е дива селянка и все по-трудно се сдържам да не я нагрубя или да прибягна до насилие, което не е редно и мисля да избягвам този магазин, ако мога.
Предложения?
интересно как див селянин не се е разбрал с дива селянка ....трябва да сте на една честота...теб не те познавам но познавам въпросната дива селянка а имам достатъчно впечатления от теб от форума за да съм наясно че си от хората с претенции тотално раминаващи се с реалната оценка на собствената ти личност....така че разбирам селянката ...аз също на нейно място бих се радвал повече да не ми влезеш в нагазина.... както и с радост не бих ти казал къде да пазаруваш...и тъй като някой от модераторите и админите биха счели това за обида към твоята вълшебна личност.... бих искал да поясни и че за мен също е обидно някакъв си ...да обижда мой приятел...света е малък мучачос...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Искрено ти благодаря за разбора на личността ми и способността ми за самооценка!
Да - не съм най-милото дете на света и точно затова приятелите ми, с които сме посещавали въпросния магазин и са ставали свидетели на извънредно невъзпитаното и неподходящо за човек, който работи с хора, поведение на какичката, многократно са споделяли изумлението си, че продължавам да се държа възпитано с нея и да и спестявам обидната(както правилно си забелязал) квалификация "дива селянка". Смятам посрещането на клиент с въпроса "Кво искаш?" за "леко" неподходящо за продавач в магазин. Случвало ми се е, след като уточня, че не зная как се нарича това, което искам, и опита ми да обясня, да получа отговор(въпрос по-скоро) "Е, като ти не знаеш кво искаш, АЗ ли да знам?". Въпреки това във всички случаи без изключение съм влизал в магазина с "Добър ден!" и съм приключвал пазаруването си там с "Благодаря! Довиждане!". Трудно ми е да опиша контраста между нея и учтивия младеж, който преди често виждах зад щанда, но, за съжаление, явно вече не работи там.
Ако все още смяташ, че имаш какво да добавиш, с удоволствие очаквам да прочета.

Да - не съм най-милото дете на света и точно затова приятелите ми, с които сме посещавали въпросния магазин и са ставали свидетели на извънредно невъзпитаното и неподходящо за човек, който работи с хора, поведение на какичката, многократно са споделяли изумлението си, че продължавам да се държа възпитано с нея и да и спестявам обидната(както правилно си забелязал) квалификация "дива селянка". Смятам посрещането на клиент с въпроса "Кво искаш?" за "леко" неподходящо за продавач в магазин. Случвало ми се е, след като уточня, че не зная как се нарича това, което искам, и опита ми да обясня, да получа отговор(въпрос по-скоро) "Е, като ти не знаеш кво искаш, АЗ ли да знам?". Въпреки това във всички случаи без изключение съм влизал в магазина с "Добър ден!" и съм приключвал пазаруването си там с "Благодаря! Довиждане!". Трудно ми е да опиша контраста между нея и учтивия младеж, който преди често виждах зад щанда, но, за съжаление, явно вече не работи там.
Ако все още смяташ, че имаш какво да добавиш, с удоволствие очаквам да прочета.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”