От днес с Prestigio 5770d duo, помагайте как да го ъпдейтна?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
KARMANN
Автомобил:
Двигател:

От днес с Prestigio 5770d duo, помагайте как да го ъпдейтна?

Мнениеот KARMANN » Чет 24 яну 2013 8:22

Здравейте,(предварително се извинявам ако задавам неправилно въпросите си или питам тъпотии) имах голям мерак за таблет(евтин вариант) и се сдобих с Prestigio 5770d duo. Моля ви само да ми кажете как да си обновявам версиите на софтуера, момчето от магазина ми каза че трябвало ръчно да си ъпдейтвам Android, firmware, преди имах смартфон и имаше опция в менюто, правех го и си беше ОК, но при таблета нещо не се ориентирам как да го направя.
Единственото което ми наподобява търсеното от мен е бутон от менюто UPGRADE, натискам го и ми предлага Local Upgrade или Network Upgrade. Когато избера Local Upgrade ми изписва No Upgrade Package Found, a при Network Upgrade директно ми изписва Connect to server fail
Мерси!

Потребителски аватар
Танков
Автомобил: Golf MK1
Двигател:

Re: От днес с Prestigio 5770d duo, помагайте как да го ъпдей

Мнениеот Танков » Чет 24 яну 2013 10:37

с коя версия си на хАндроида?

По принцип си има автоматичен firmware ъпдейт over-the-air така че щом нищо не ти намира значи всичко е up-to-date, сподели с коя версия си, и ако наистина очакваш ъпдейт ще търсим причината другаде

Потребителски аватар
KARMANN
Автомобил:
Двигател:

Re: От днес с Prestigio 5770d duo, помагайте как да го ъпдей

Мнениеот KARMANN » Чет 24 яну 2013 20:45

Версията е Андроид 4.04, на кутията пише, че е 4.1 ready, нещо и микрофона се оказа слаб, не можах да открия от къде да увелича чувствителността му, има настройки за какво ли не, но тази не открих. Може и да няма все пак не е от скъпите таблети, но горе-долу съм доволен.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”