Проблем с пералнята
Проблем с пералнята
Здравейте колеги,имам следния проблем с пералнята и търся съвет.На снимката която съм прикачил се вижда една малка дупчица и от там респективно тече вода при работа.Та питането ми е с какво мога да я запълня,имам два варианта за които се сещам ,но не знам кой ще е по удачен.За заваряване отпада,мислех или с поксипол или монтажен силикона да го намажа яко,но не знам колко ще държи.Някой да се сеща за нещо по удачно?
- swir4o
- Автомобил: VW Passat Variant Pacific
- Двигател: 1.8 ADZ
Re: Проблем с пералнята
Здравей!
Продават по магазините една двукомпонетна смес- течен метал. Лепил съм с нея резервоари( метални) и дупки по ауспухната система. Много доволен! Няма значение марката. Две тубички са и се смесват. Лепили сме с това чудо и спукан блок на Джета- също успешно!
Продават по магазините една двукомпонетна смес- течен метал. Лепил съм с нея резервоари( метални) и дупки по ауспухната система. Много доволен! Няма значение марката. Две тубички са и се смесват. Лепили сме с това чудо и спукан блок на Джета- също успешно!
swir4o написа:Здравей!
И аз си мисля че ще стане така,но исках да чуя още няколко отговора.Мерси за съвета
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Навремето резервоара на жигулата отдолу беше станал на сито дупка до дупка намазах със поксипол и така и отиде за скрап,проблеми никакви само трябва да почистиш хубаво мястото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4
Течен метал и отгоре една ламаринка за по-сигурно. Поксипола не става, носи само до 60 градуса, а пералнята има режими до 90.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
swir4o написа:Продават по магазините една двукомпонетна смес- течен метал.
Ударих и продупчих картера по подобен начин и с такова ми го залепиха без да го свалят, както си е пълен с масло вътре и така карах доста дълго време. След това се наложи да го свалям по друг повод и дадох да го запоят, но можех и така да го оставя - това лепило не беше мръднало.
Решено е колеги,с течен метал ще е и някаква ламаринка ще сложа за по сигурно.Мерси на всички за помоща .Темата е за ключ!
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”