Проблем с пералнята

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
EmoABS
Автомобил:
Двигател:

Проблем с пералнята

Мнениеот EmoABS » Пет 25 яну 2013 16:18

Здравейте колеги,имам следния проблем с пералнята и търся съвет.На снимката която съм прикачил се вижда една малка дупчица и от там респективно тече вода при работа.Та питането ми е с какво мога да я запълня,имам два варианта за които се сещам ,но не знам кой ще е по удачен.За заваряване отпада,мислех или с поксипол или монтажен силикона да го намажа яко,но не знам колко ще държи.Някой да се сеща за нещо по удачно?
Прикачени файлове
DSC_0826.jpg

Потребителски аватар
swir4o
Автомобил: VW Passat Variant Pacific
Двигател: 1.8 ADZ

Re: Проблем с пералнята

Мнениеот swir4o » Пет 25 яну 2013 16:30

Здравей!
Продават по магазините една двукомпонетна смес- течен метал. Лепил съм с нея резервоари( метални) и дупки по ауспухната система. Много доволен! Няма значение марката. Две тубички са и се смесват. Лепили сме с това чудо и спукан блок на Джета- също успешно!

EmoABS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmoABS » Пет 25 яну 2013 16:37

swir4o написа:Здравей!
Продават по магазините една двукомпонетна смес- течен метал. Лепил съм с нея резервоари( метални) и дупки по ауспухната система. Много доволен! Няма значение марката. Две тубички са и се смесват. Лепили сме с това чудо и спукан блок на Джета- също успешно!

И аз си мисля че ще стане така,но исках да чуя още няколко отговора.Мерси за съвета

Потребителски аватар
fox_vt
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: AHU 97

Мнениеот fox_vt » Пет 25 яну 2013 20:51

Навремето резервоара на жигулата отдолу беше станал на сито дупка до дупка намазах със поксипол и така и отиде за скрап,проблеми никакви само трябва да почистиш хубаво мястото.

DundyTheCroc
Автомобил:
Двигател:
Местоположение: София Nissan Primera GT, Passat 5.5 TDI, Mondeo MK4

Мнениеот DundyTheCroc » Пет 25 яну 2013 22:29

Течен метал и отгоре една ламаринка за по-сигурно. Поксипола не става, носи само до 60 градуса, а пералнята има режими до 90.

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пет 25 яну 2013 23:29

swir4o написа:Продават по магазините една двукомпонетна смес- течен метал.

Ударих и продупчих картера по подобен начин и с такова ми го залепиха без да го свалят, както си е пълен с масло вътре и така карах доста дълго време. След това се наложи да го свалям по друг повод и дадох да го запоят, но можех и така да го оставя - това лепило не беше мръднало.

EmoABS
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот EmoABS » Пет 25 яну 2013 23:30

Решено е колеги,с течен метал ще е и някаква ламаринка ще сложа за по сигурно.Мерси на всички за помоща .Темата е за ключ!

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”