Имам подобен трансмитер : http://iskambg.com/avto-aksesoari/23--fm.html
дистанционното ми е едно към едно с това на снимката обаче не работи, смених му батерията, че мислих че е от нея и пак никакъв резултат, какво да го правя трябва ли нещо да правя допълнително за да проработи (слушам от флашка ако има значение), или да му скоча с все сила с пети отгоре?
Дистанционно за трансмитер
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Дистанционно за трансмитер
Насочи дистанционното към камерата на телефона си,за да провериш дали излъчва изобщо!Светодиода трябва да присветва в лилаво-розова светлина!
pas1.8mi написа:Насочи дистанционното към камерата на телефона си,за да провериш дали излъчва изобщо!Светодиода трябва да присветва в лилаво-розова светлина!
Колега благодаря за съвета, но нямаше никакъв ефект, явно е прецакано, има ли някакъв начин да се оправи?Търсих но никъде неможах да намеря само дистанционни да се продават, то в крайна сметка такъв трансмитер е 10 лв в техномаркет, но този ми е подарък.Дали си заслужава да го разпилея и да видя дали няма нещо пркъснато по платката вътре, въпреки че изглежда като капсуловано и най-много при разглобяването да го натроша?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Предполагам си проверил батерията? При условие,че не работи, не виждам с какво можеш да му навредиш! 

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
pas1.8mi написа:Насочи дистанционното към камерата на телефона си,за да провериш дали излъчва изобщо!Светодиода трябва да присветва в лилаво-розова светлина!
Брех винаги може да научи нещо ново човек,явно камерата хваща инфрачервеното излъчване

- Rqhovo
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1Y 1991
- Контакти:
Имам от един трансмитер останало дистанционно,мога да ти го подаря ако го намеря,само си плащаш еконта.
Rqhovo написа:Имам от един трансмитер останало дистанционно,мога да ти го подаря ако го намеря,само си плащаш еконта.
Благодаря за жеста колега, но не мерси, ще ида да си взема един нов трансмитер-не съм вЕрвал че са с по 2 години гаранция а са 10 лева

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”