Никога не ходете в този сервиз за GSM-и

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
dELpIt0
Автомобил: VW mk4
Двигател: 1.6SR 101hp

Никога не ходете в този сервиз за GSM-и

Мнениеот dELpIt0 » Вто 19 мар 2013 15:33

Колеги наскоро си оставих телефончето ( iphone 3g ) за диагностика в един сервиз ( http://gsmservice24.com ) . Имаше проблем с слушалката ( чуваше се в разговор само,ако говориш на високоговорител ) и от време на време ми се появяваше изцяло бял екран,който след рестарт се оправя ( С чисто нов дисплей е и мислех,че нещо не дава хубав контакт и реших да погледнат и него). В този сервиз казват,че диагностиката на телефона е безплатна и след като ти кажат какъв му е проблема и колко струва ти казват и си решаваш дали да го ремонтират или да отидеш и да си го прибереш обратно. Казаха ми 1-2 дена,но ме мотаха седмица и половина през която 10 пъти ги питах дали са разбрали проблема и да ми кажат цена,защото в момента нямам много пари и да си преценя дали ще го ремонтираме сега или след около месец. Звъннаха ми след 10тина дена след като го бях оставил и ми казаха " Ела да си вземеш телефона 95лв"... :banghead ( Предишният ден ми казаха,че още не знаят проблема и изведнъж на следващият ден телефонът ми е готов оправен и ми казват как цели 4 дена се били борели с него...wtf :screwy Уж не му знаеха проблема до преди 20 часа,а изведнъж цели 4 дена го били оправяли... ) Попитах ги защо не са ми казали цена преди да го правят като им напомнях всеки ден и отговорът беше,че много се мъчели с моят телефон и било по добре да отида да си го взема като имам пари,за да не го разваляли пак. Реших,че не искам да давам толкова пари за телефон,който е на толкова години и им казах,че ще отида да си го взема и не им искам ремонта.След като го взех на телефонът му липсват 8-9 болтчета,който държат дисплея и платката и са важни,отделно дисплеят не се включва изобщо.Когато им го занесох си работеше.Пробвах в нас със старият ми дисплей и тръгна,а този с който им го занесох ( купен РАБОТЕЩ 2-3 седмици преди да им го занеса ) НЕ се включва изобщо. В крайна сметка останах с още по счупен телефон и много загубено време и адски гадно отношение към клиента! След като си взех телефона и видях тези всички проблеми се разрових в нета и навсякъде пише само лоши отзиви за тях и че като човек си остави там телефона реално gsm-ът му става донор за други телефони и те въртят със седмици,докато те лъжат....Яд ме е,че не ги проверих по рано що за стока са,но то всичко си се връща...Просто като съвет ви давам,ако нещо ви се наложи НИКОГА да не ходите при тези ИЗМАМНИЦИ!!

П.П. Други теми за тези бок**ци:
http://www.androidbg.com/forum/topic981 ... 24com.html
http://forum.pocketbulgaria.com/viewtop ... 45&t=52183

Нещо линковете са се бъгнали :@

Последна промяна от dELpIt0 на Пет 22 мар 2013 14:30, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: НИКОГА НЕ ходете в този сервиз за GSM-и

Мнениеот my heart iS iCe » Вто 19 мар 2013 16:52

Много кофти случка колега! И аз преди 3 години имах подобен проблем с моя телефон! Както си работеше и изключи и до там! Става въпрос за Самсунг i600! Откарах го на друг сервиз телефона, и казаха да мина до 2 дни да си го взема. Отивам аз на 2-рия ден, след като ми се обадиха, че телефона работи и да си го взема!
Отивам в сервиза, обаче телефона не ПАЛИ. Питам ги, нали го оправихте? "Да при нас работеше" :eek :screwy А при мен не искаше да запали, и ми искаха 60 лева ремонт!?! Казах му да ми покаже как пали в неговите ръце! И той му извади батерията и натисна копчето да го включи, и ооОоО чуДеса, телефона запали без батерия, само клавиатурата сфетна. :screwy Те това са техници, да направят телефона да пали без батерия! Всичко бяха изкарали от него. Затова телефон ако се скапе, направо го мяташ в коша! :stumm

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Re: Никога не ходете в този сервиз за GSM-и

Мнениеот pakumba » Чет 21 мар 2013 14:34

Имаш ли документ?
Телефона няма да си оправиш, но можеш да им създадеш доста занимания. Например жалба в полицията, КЗП

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 21 мар 2013 14:51

Аз подозирам, че не са никакъв сервиз, а препродавачи на услуги на различни майстори. Аз съм имал работа с тях и съм със смесени чувства:

:arrow На сестра ми нокията, която беше брикната я носих там и я оправиха за 2 дена.
:arrow Купувах батерия за телефона на жената уж оригинална Нокия BL-5c с всички холограми и т.н. ама пак кара 1 ден.

Последна промяна от radi_nrj на Чет 27 ное 2014 10:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dELpIt0

Мнениеот dELpIt0 » Чет 21 мар 2013 15:47

Не ми дадоха никакъв документ,че телефонът ми е бил при тях и т.н. Като се разрових в нета след това за мнения за техният сервиз видях,че на 90% от хората ( които са били техни клиенти ) не са дали какъвто и да е документ,че телефонът им е бил при тях и т.н. Не ми се разправя с простотии иначе и по други начини мога да им направя толкова гадно,че да ме помнят цял живот,но не това е идеята...Надявам се никой да не се пари като мен от тях или от други подобни "майстори" и измамници. :banghead Вече винаги където и да отида ще искам документи за нещата,които оставям.В случая донякъде и аз съм си виновен,че не взех такъв документ,но живи и здрави,за другият път ще си го имам като обица на ухото...

Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Пет 22 мар 2013 11:19

Да видиме кога ще изтрият линка на стената им :mhihi
http://www.facebook.com/gsmservice24

Потребителски аватар
dELpIt0

Мнениеот dELpIt0 » Пет 22 мар 2013 14:14

Преди малко ги попитах в скайп,защо ми липсват всички болтчета,които държат дисплея,които са около 8 и отделно 1-2 от платката( бях им занесъл 3-4 болтчета,който са от телефона в отделно малко пликче ) отговорът беше,че там имали "някакво" пликче с болтчета и "може би е моето".... :stumm :banghead Чак сега се сетиха,че имали някакви си болтчета там и можело да са моите....Не мисля повече да се занимавам с тях и да си хабя излишно нервите...Преди да си взема телефонът им бях казал,че сега нямам парите и ако реша след месец и нещо,когато имам може да им го занеса да го оправят,но след тези всичките излагации,никога не бих си дал телефонът в ръцете на такива хора и то срещу тази цена от 95кинта,току виж ми забравили да ми сложат и home бутона или половината телефон....

П.П. в нета вали от негативни мнения за тях: ( в първият пост нещо линковете не тръгват и затова ги поствам и тук )
http://www.androidbg.com/forum/topic981 ... 24com.html
http://izlugan.com/?go=signals&p=profile&signalId=2581

П.П.2 като гледам в техният сайт са написали,че имат тема във форума на Iphone България,но като цъкнеш на линка,темата не съществува вече...явно и там са ги хванали какви простотии правят...
:
iPhone-Bulgaria.com
Цени на някои от услугите може да погледнете в нашата тема в българския iPhone форум iPhone-Bulgaria.com http://iphone.mobility.bg/forum/viewtop ... 11&t=25321

skiller_1
Автомобил: VW Golf 4
Двигател: 2.0 AQY
Контакти:

Мнениеот skiller_1 » Пет 22 мар 2013 21:07

Здравейте съвсем случайно попаднах на темата за колегите от "гсм сервиза :) 24" набират сериозен брой негативни мнения в интернет пространството. Да ви разкажа малко от кухнята аз също имам гсм сервиз и те ползваха моите услуги както един колега беше написал по-горе препродават услуги или по друг начин казано паразити. Тези хора си нямат елентарно понятия от електроника те не правят разлика между ток и напрежение, кондензатор и резистор простимо е човек се учи цял живот, но за сметка на това са много изпечени измамници. Колегата е станал донур това е обичйна практика при тях забиват една космическа цена ти се отказваш и така оставаш без платка без ЛЦД и тн. Тези хора това го практикуват от години безнаказани и продължават.

Boris_gti
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Boris_gti » Пет 29 мар 2013 11:00

Аз тази седмица също си изпатих.Историята е следната:
Имам Nokia E52, стара, но ми върши страхотна работа.Един ден повече не иска да се включи и реших да я пратя на сервиз при тях.оставих им го телефона и за един ден ми смениха захранването.Взеха ми 65лв, дали е скъпо - не знам.Проблема беше, че след това дисплея винаги работеше на максимална яркост и по никакъв начин не искаше да се затъмни.Седя още 3 дни при тях телефона и все не можаха да го оправя.Единия ден ми викат, че са сменили сензора за осветеност.Не било от него (ама аз като им казвам, че си бачкаше преди...).После щя му преинсталират софтуера - е да де, ама аз пробвах преди да им го дам отново да си преинсталирам софтуера и не помогна.Днес отивам да го взема, като преди това по телефона ми вика, да оправили сме го, работи си.Абсолютно нищо не са оправили само да си оставят мазните пръсти по дисплея...

paola.kamenova
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот paola.kamenova » Сря 29 окт 2014 13:45

Аз пък съм много доволна от този сервиз! Ползвам услугите им вече няколко пъти и не съм имала какъвто и да било проблем. Определено работят и на много по-ниски цени от много други места,а и за отрицателно време смениха дисплея на телефона ми,като веднага получих обаждане от тях,че е готов. Бяха коректни! Когато го взех дори получих подарък-калъф. Препоръчвам сервиза,ако искате да получите добро обслужване за кратко време,на добри цени и най-вече телефонът ви да бъде оправен качествено!

Потребителски аватар
D'oh
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот D'oh » Сря 29 окт 2014 17:02

Ей тези пичове са супер !
http://gt-mobile.com/
Препоръчвам ви ги !

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 29 окт 2014 17:15

paola.kamenova написа:Аз пък съм много доволна от този сервиз! Ползвам услугите им вече няколко пъти и не съм имала какъвто и да било проблем. Определено работят и на много по-ниски цени от много други места,а и за отрицателно време смениха дисплея на телефона ми,като веднага получих обаждане от тях,че е готов. Бяха коректни! Когато го взех дори получих подарък-калъф. Препоръчвам сервиза,ако искате да получите добро обслужване за кратко време,на добри цени и най-вече телефонът ви да бъде оправен качествено!

Жестоко първо мнение!
Явно сте вътре в кашата,омазана до ушите!

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Сря 29 окт 2014 17:21

Кaквото и дa нaпише Тaя/Тоя вече сa се омaзaли отвсякъде :mhihi

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Сря 29 окт 2014 17:37

Аз бих им направил скрита камера с господарите :mhihi
Много се кефят на такива неща :icon_lol

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Сря 29 окт 2014 18:02

LILO&STICH написа:
paola.kamenova написа:Аз пък съм много доволна от този сервиз! Ползвам услугите им вече няколко пъти и не съм имала какъвто и да било проблем. Определено работят и на много по-ниски цени от много други места,а и за отрицателно време смениха дисплея на телефона ми,като веднага получих обаждане от тях,че е готов. Бяха коректни! Когато го взех дори получих подарък-калъф. Препоръчвам сервиза,ако искате да получите добро обслужване за кратко време,на добри цени и най-вече телефонът ви да бъде оправен качествено!

Жестоко първо мнение!
Явно сте вътре в кашата,омазана до ушите!

Никой не разбра скрития замисъл на регистрация и повдигане на стара тема в същия ден с оправдания :mhihi
Обаче откакто кажат че сестра ти е курва, ходи доказвай че нямаш сестра!

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”