Купих преди 2 дена въпросното СОНИ. Искам мнения и акъл как да инсталирам приложения!
Влизам във Гугъл магазина и е доста орязано от към приложения. искам някаква програма за телевизия през интернет. Нямам цифрова телевизия!
Също така мога ли да вържа клавиатура и мишка?
Общо взето какви са му възможностите!
Благодаря на отзовалите се
телевизор SONY 43W808C android - мнения и съвети
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: телевизор SONY 43W808C android - мнения и съвети
Всичко може. Дал си една торба пари, оставаше и да не може.
Като за начало ъпдейтни телевизора, ако има налична по-нова версия на софта му. Булсатком, Близу/мтел имат приложения за онлайн ТВ, но ако не си техен абонат няма как да се регистрираш. Сигурно има и други, но вероятно са платени. Защо нямаш цифрова? От кой доставчик ползваш услугата? Ходи ли при него да го питаш?
Относно клавиатурата, някои ТВ си искат тяхна си марка (аксесоар). Примерно моят Самсунг работи с Logitech, ама на моменти лагва и дразни. Клавиатура и тъчпад на Самсунг бяха около 200лв, с тях работи безотказно, тествал съм.
Като за начало ъпдейтни телевизора, ако има налична по-нова версия на софта му. Булсатком, Близу/мтел имат приложения за онлайн ТВ, но ако не си техен абонат няма как да се регистрираш. Сигурно има и други, но вероятно са платени. Защо нямаш цифрова? От кой доставчик ползваш услугата? Ходи ли при него да го питаш?
Относно клавиатурата, някои ТВ си искат тяхна си марка (аксесоар). Примерно моят Самсунг работи с Logitech, ама на моменти лагва и дразни. Клавиатура и тъчпад на Самсунг бяха около 200лв, с тях работи безотказно, тествал съм.
- lubo007
- Автомобил: GOLF 5 TDI
- Двигател: BKC
влизам в Гугъл плей, но няма приложения които ми трябват! няма булсат приложението, няма N3, орязана работа или просто не излизат!
За това питам някой ако е запознат! От телефона има куп приложения а на телевизора не ги открива!
Софта го ъпдейтнах, сега е 5.1.1
За това питам някой ако е запознат! От телефона има куп приложения а на телевизора не ги открива!
Софта го ъпдейтнах, сега е 5.1.1
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си мислиш че ще гледаш телевизия /която да става за гледане/ само с умен телевизор и интернет без допълнително външно устройство доста си се объркал :)
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Хората вярват в Дядо Мраз. Смарт телевизора е една измама - демо функции колкото да дадеш повече пари.
- lubo007
точно за това пиша тук! ако някой знае нещо повече от мен да сподели!
Исках телевизора да има Wi Fi, , този модел беше на промоция и беше с повече неща от това което търсих. За това го взех!
Просто искам да знам какви са му възможностите и най вече минусите
Исках телевизора да има Wi Fi, , този модел беше на промоция и беше с повече неща от това което търсих. За това го взех!
Просто искам да знам какви са му възможностите и най вече минусите
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Без приложения - пробвай през браузъра на ТВ-то - намери си страниците за онлайн ТВ и пробвай... Не знам, обаче, дали ще се справиш с изскачащите рекламни прозорци...
Може да си изтеглиш приложение за Wi-Fi remote control на телефона и да заместиш (мишката и) клавиатурата с телефона. Скоро гледах такива за Сони ТВ-та.
Ако имаш и споделяне на екрана на телефона с ТВ-то, може да си решиш проблема с приложенията и телевизиите и по този начин...
Може да си изтеглиш приложение за Wi-Fi remote control на телефона и да заместиш (мишката и) клавиатурата с телефона. Скоро гледах такива за Сони ТВ-та.
Ако имаш и споделяне на екрана на телефона с ТВ-то, може да си решиш проблема с приложенията и телевизиите и по този начин...
- lubo007
georgebonev написа:Без приложения - пробвай през браузъра на ТВ-то - намери си страниците за онлайн ТВ и пробвай... Не знам, обаче, дали ще се справиш с изскачащите рекламни прозорци...
мога да го свържа с телефона, но тогава и телефона предава и телевизора! Зависим съм от телефона! Като е андроид, защо не може да се ползват приложенията - това ме дразни
- Мikk
- Автомобил: Volkswagen Tiguan
- Двигател:
Сбъркал си мястото къде да питаш, >>ТУК<< са отговорите.
- lubo007
реших си проблемът! Качихме с един приятел една програмка, и качваме приложението във файл и после инстал
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Като си го решил, сподели и с нас. Нищо, че те овикаха, как нямало да стане (по стар обичай - виж вица по въпроса)
- lubo007
Аз го реших по следния начин: качих на телефона и на телевизора ES File Explorer, после от компютъра влезнах в телефона, посредством програмката - копирах избраното приложение, и после го сложих на декстопа! после копирах на телевизора и тръгна! :)
Имало и някаква програма terminal emulator for android, но не съм я изпробвал още
Имало и някаква програма terminal emulator for android, но не съм я изпробвал още
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”