Електрически верижен трион

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
lub0o
Автомобил: Subaru Outback 2.5-05
Двигател:

Електрически верижен трион

Мнениеот lub0o » Сря 08 май 2013 16:39

Тъй като има тема за бензинови верижни триони хубаво е да има и за електрически.
Днес си взех този модел на Макита - http://www.makita.bg/bg/products.html?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=368&category_id=14
Понарязах малко дръвца но имам чувството,че хаби много бързо маслото за веригата изхабил съм 300мл.за отрицателно време.Никога съм нямал такъв вид техника може би е нормално да си похапва масълце :mhihi при вашите машинки похапва ли?

Потребителски аватар
palikari
Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
Двигател: BMM-2006

Re: Електрически верижен трион

Мнениеот palikari » Сря 08 май 2013 23:02

Имам го абс. същия от 2г,похапва,верно е.Даже при мен нещо се беше прецакала системата за смазване и даже пръскаше,но го занесах в магазина/на бистришкото шосе май беше/и ми го оправиха.По спомен за 15 кубика ми дръпна около литър и половина,но по важното за мен е,че има доста добра тяга за електрически,А,и още нещо,на 15кубика купувам и нова верига.

Marto_Polo
Автомобил:
Двигател:

Re: Електрически верижен трион

Мнениеот Marto_Polo » Чет 09 май 2013 11:20

И ние сме с модел на Макита от 5-6 години и няма грижи, само внимавай с маслото, че някакво масло така ни беше разяло корпуса отвътре, че се наложи нов корпус към 180лв излезна смяната.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”