Та направил съм си сървър през Виндоус медия плеъра и всичко ок, но не ми излизат субтитрите на ТВ-то.
Когато е през USB-то всичко е ок, но през WMP не става.
Кажете има ли как да стане така или препоръчайте друга програма, която да ползвам? (иначе на WMP си оправих субтитрите и си излизат на компа)
Благодаря!
stream субтитри windows media player къв ТВ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: stream субтитри windows media player къв ТВ
наскоро си инсталирах Nero Media Home 4, не съм го пробвал още, но гледам че се открива от тв-то /безжична мрежа/
сега ще го пробвам и ще върна доп. инфо
сега ще го пробвам и ще върна доп. инфо
-
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
аз ползвам Wild media server но на руски , че иначе е платена. Малко трудно и свикнах с настройките но съм супер доволен от нея. Препорачвам ти я горещо , няма филм който да ми се е опанал още. Вчера гледах таман Аватар (29gb от замунда 1080p) и никакви ядове. Изтегли я и ако имаш проблем с нещо питай.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
iceto написа:... не съм го пробвал още, но гледам че се открива от тв-то ...
Аз проблем с откриването и пускането на медия нямам - само със субтитрите. Пиши, ако ги подкараш ;)
ivayloat написа:аз ползвам Wild media server но на руски , че иначе е платена. Малко трудно и свикнах с настройките но съм супер доволен от нея. Препорачвам ти я горещо , няма филм който да ми се е опанал още. Вчера гледах таман Аватар (29gb от замунда 1080p) и никакви ядове. Изтегли я и ако имаш проблем с нещо питай.
Благодаря за съвета

Сега не ми се занимава много, но свалих trial версията (на БГ) и за нула време подкарах и субтитри и всичко.
Не съм си играл много с настройките, но виждам, че може да се прави доста :)
Явно ще си я купя (15$ е май с 1 лиценз).
Ако си открил някакви полезни настройки може да споделиш - ще спестиш време и ще е полезно ;)

Иначе изпробвах още поне 5-6 програми и ядец.
-
- Автомобил: SEAT IBIAZA 6k2
- Двигател: 1.9 SDI
еми полезни нз. аз пък и тарсих субтитрите десет дена. Но както и да е. За звука мога да кажа понеже моя телевизор е Тошиба и не поддаржа ДТС звук програмата си транскодирва филмите перфекто и си ги гледам с звук без проблем, ако обаче формата на филма е ац3 или ацц беше май може да дадеш на папката оригинален звук и даваш на вкючено чува се доста по силно и по добре според мен.
Много ми допада програмата защото съм със слаб лаптоп на който като пусна фулл хд сече, но като го метна на медиа сървара нямам проблеми.
По някой път един път ми се е случвало филми над 25 гигабайта може да са голяма хапка за пускане(рутера мисля играе роля тука а моя е нз даже какъв. Препорачвам ти все пак като гледаш филм по голям да не тормозиш допалнително рутера да не теглиш защото може да окаже влияние.
А аз като гледах за лиценза ми остана спомен ,че беше 40 долара то затова съм и с руската версия и аз почнах от БГ триала за да свикна малко и след това което ме интересува си го знам как е.
п.с.
подкарва дори филми ДВД формат още не съм пробвал блу рей ако някой пробва да каже да знам струва ли си да тегля по 60 гигабайта.
Много ми допада програмата защото съм със слаб лаптоп на който като пусна фулл хд сече, но като го метна на медиа сървара нямам проблеми.
По някой път един път ми се е случвало филми над 25 гигабайта може да са голяма хапка за пускане(рутера мисля играе роля тука а моя е нз даже какъв. Препорачвам ти все пак като гледаш филм по голям да не тормозиш допалнително рутера да не теглиш защото може да окаже влияние.
А аз като гледах за лиценза ми остана спомен ,че беше 40 долара то затова съм и с руската версия и аз почнах от БГ триала за да свикна малко и след това което ме интересува си го знам как е.
п.с.
подкарва дори филми ДВД формат още не съм пробвал блу рей ако някой пробва да каже да знам струва ли си да тегля по 60 гигабайта.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”