Питане относно Машина за полиране PARKSIDE

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Питане относно Машина за полиране PARKSIDE

Мнениеот siso_k » Пон 03 юни 2013 14:42

Здравейте колеги,

предлагат ми машинка за полиране на автомобил марка PARKSIDE (марката, която я продават в LIDL). С батерия е, без кабел! Машинката е втора ръка, но не е употребявана изобщо и доколкото знам има още доста оставаща гаранция.

Ако някой има такава, моля да сподели мнение!

Ето примерна снимка

Изображение

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Питане относно Машина за полиране PARKSIDE

Мнениеот radi_nrj » Пон 03 юни 2013 15:44

Имам винтоверт с литиева батерия на марката. Замина му една клетка от оригиналната батерия и остана паметник с идеята евентуално да поръчам нова клетка и да я възстанова (клетките са стандартен размер). Междувременно си купих нова оригинална батерия от "Бушона", която се зарежда за 30 мин, седи със седмици по някога без да се ползва и не се саморазрежда!

От тогава не съм имал ядове а машинката е разглобила и сглобила мебелировката на поне 3 апартамента, Кума си направи цял ремонт на етажа с нея. Инструмента е много здрав, полиращата машина предполагам ще е със същото качество.

Само една забележка имам, на патрона Grip/Release са им разменени стрелките и един път се вкарах във филм :mhihi :mhihi :mhihi

Потребителски аватар
siso_k
Автомобил: 1999 VW Golf
Двигател: AKL
Контакти:

Мнениеот siso_k » Пон 03 юни 2013 15:53

И според мен ще да е така. Аз като откриваха ЛИДЛ (преди около 3 год. мисля че беше някъде) си бях купил от тази марка електрическа отвертка. С тази отвертка с бащи ми сложихме дюшамето в хола, 20 и няколко квадрата, и разни други мебели сме сглобявали, кухнята когато пристигна и нея и общо взето инструмента държи много. Та и аз си мисля че ще качествена, още повече, че им дават че има ТЮФ сертификат. Чел и по чужди форуми за тези инструменти от тази марка и хората в чужбина също дават добри отзиви за тях. :smile

Все пак ако някой е ползвал съща, може да сподели :th_up

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пон 03 юни 2013 17:27

Аз ползвам модела който е на ток.
Става да си оправям колите пролет и есен,но всичко си е до пастите :mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”