Спрял съм се на няколко варианта но ще се радвам да ми дадете малко препоръки и мнения обвързани с доводи към тях.Надявам се да получа повече подробни мнения с разяснения за това кой е по-добър и защо.Повечето пишат че LG е най-доброто спрямо това което предлага и цената но аз лично клоня към samsung като марка .Благодаря за мненията предварително !
1 SAMSUNG UE-32EH5450 http://www.technomarket.bg/products/09117607/samsung-ue-32eh5450
2 PANASONIC TX-L32E3E http://www.technomarket.bg/products/09107767/panasonic-tx-l32e3e
3 LG 32LS5600 http://www.technomarket.bg/products/09118377/lg-32ls5600
Избор на LED телевизор мнения препоръки 32"
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Re: Избор на LED телевизор мнения препоръки 32"
От тия трите Панасоника само е с IPS матрица. Аз само заради това бих взел него.
radi_nrj написа:От тия трите Панасоника само е с IPS матрица. Аз само заради това бих взел него.
Напълно съм съгласен, но ако търсиш повече "шукарии", а не толкова "честа картина", то избора ти трябва да е samsung.
P.S.Кой пише, че LG са най-доброто?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В службата закупиха телевизори за употреба като голями монитори.
LG-даде фира на втория месец и беше подменен пак с LG. Самсунга няма проблеми и има вграден WiFi - серия 6500
LG-даде фира на втория месец и беше подменен пак с LG. Самсунга няма проблеми и има вграден WiFi - серия 6500
- radi_nrj
pensiq написа:но ако търсиш повече "шукарии", а не толкова "честа картина", то избора ти трябва да е samsung.
И аз ще се съглася с теб. Единственото нещо, което ме дразни в Samsung, е че звука от вградените говорители е като от телефонна слушалка и понякога трябва да надъниш яко за да се разбере какво казват по новините. Не съм 100% сигурен дали при по-новите модели пак е така, но имаме поне 5-6 LCD телевизора Samsung по родата и при всичките е същото положение, хем са различни класове и години.
Panasonic-а даже и бас се опитва да вади от вградените колонки

radi_nrj написа:От тия трите Панасоника само е с IPS матрица. Аз само заради това бих взел него.

Колега, аз също съм се замислил от миналата седмица. И се спрях на Samsung-а който си посочил.
Имаме и друг преди него но немога да се сетя как се чува като от телефонна слушалка? С подходящите настройки на звука си се чува идеално (дори и баса).
Имаме и друг преди него но немога да се сетя как се чува като от телефонна слушалка? С подходящите настройки на звука си се чува идеално (дори и баса).
- bobomv
- Автомобил:
- Двигател:
Днес ходих и ги гледах.Panasonic няма USB което не ми харесва а Samsung-а е доста дебел отзад LG то има най-добър дизайн и вади доста прилична картина и са по-нови модели от Panasonic
- radi_nrj
bobomv написа:Днес ходих и ги гледах.Panasonic няма USB което не ми харесва а Samsung-а е доста дебел отзад LG то има най-добър дизайн и вади доста прилична картина и са по-нови модели от Panasonic
Да, следващия модел на Panasonic е с USB и вграден медия плеър ама и цената е друга:
http://www.technomarket.bg/products/09117798/panasonic-tx-l32e5e
bobomv написа:Днес ходих и ги гледах.Panasonic няма USB което не ми харесва а Samsung-а е доста дебел отзад LG то има най-добър дизайн и вади доста прилична картина и са по-нови модели от Panasonic
За тази сума, няма как и агнето да е цяло, и вълка сит.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
...
Последна промяна от lrlmodo на Вто 12 юни 2012 16:53, променено общо 1 път.
Прочети темата от първото мнение, повече няма какво да се добави.
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
...
Последна промяна от lrlmodo на Вто 12 юни 2012 16:52, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”