избор на фотоапарат
избор на фотоапарат
Здравейте! Имам едно колебание, което се надявам с ваша помощ да разреша. Аз съм любител фотограф, може да се каже дори, че съм доста запален по снимането като цяло. разполагам с едно мижаво фотоапаратче SONY, 12mpx любителско... и ми трябва нещо по-добро. Снимам всякакви снимки - пейзажи, макро(доста) и т.н. и за сега съм се насочил към модел на sony и по-конкретно от H серията. Обаче ме интересува нещо - колебая се между тези два модела: sony dsc-hx100v и sony dsc-hx200v. Тук се явява проблема, че втория модел е дооста "по-солен" като цена от първия, но от вас, тези, които сте по-запознати с фотографията, се надявам да ме "светнете" коя е съществената разлика между двата и има ли такава. Гледах характеристиките им - първия е с 16mpx, а HX200V е с 18; също така имал и подобрени функции и сякакви щуротии, но се чудя дали си заслужава да събирам пари за него, или HX100V не е толкова по-различен. Накратко - Можете ли да ми кажете има ли съществена разлика между двата или не( като изключим цената :D ) . Благодаря! :)
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: избор на фотоапарат
Добре дошъл във форума на
Това е най-подходящото място в Мрежата, където да се регистрираш за да зададеш въпрос за фотоапарат Sony

Това е най-подходящото място в Мрежата, където да се регистрираш за да зададеш въпрос за фотоапарат Sony

- sp3n5
- Автомобил: Golf MK5
- Двигател: BXE 2008
- Контакти:
Здравей колега.Щом си любител и проявяваш интерес към фотографията , по-добре си вземи DSLR(огледално-рефлексен) апарат , вече ги има на доста достъпни цени.За справка : някой от фото-форумите .
Sent from my iPhone using Tapatalk.
Sent from my iPhone using Tapatalk.
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
В момента canon 1100d e на добра цена и се вмества в бюджета ти, но нека фотографите да кажат дали е добър 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Winner25 написа:В момента canon 1100d e на добра цена и се вмества в бюджета ти, но нека фотографите да кажат дали е добър
1100D е прекрасна машина за всеки начинаещ, но желаещ да се научи да снима.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”