За да не спамя на хората в темите реших да си пусна моя .... та значи мисля да си купувам 3D телевизор ама не мога да реша кой от 3те вариянта да е ! Чета и чета и всяка технология си има + и - като май май плазмите са по-напред с материала нищо,че са по-старо поколение ! Аз лично искам от тия телевизори дето са с поляризираните очила като в кината ... без тех виждаш разноцветни контури около силуетите на картината,но като ги сложиш влизаш във филма със всичките му цветове и ефекти т.е. насочил съм се към пасивен 3D телевизор . Има ли някой който има такъв телевизор да обясни как е .... добре ли се гледа ... верно ли е ,че ако не си в центара срещу екрана се губи ефекта и всякакви такива митове и легенди ! Също така разликата между Full HD и Ready HD , 2D към 3D конвектор или чист 3D , Smart tv ... това за мен са абсолютни непонятни неща като от друга вселена

ако може някой да ми обясни какво е това SMart и да каже използваемо ли е и има ли смисъл от него ! Също така дали ако е "чист" 3D може да се гледат обикновенни програми ! Та да обобща .... пасивен 3D Full Hd търся !
П.С. сега взех от комшията очилата и се оказва,че 3D мога да си гледам и с тех на монитора на лаптопа дето не е 3D . Сега хептем се обърках !