Климатика е Осака CH-09-SBP и на режим отопление(25градуса) преписква и си затваря лувъра и сам си сменя температурата на 20 или на 23 градуса,след известно време отново преписква и сам си се активира но ми се струва че не топли както преди!На вътрешното тяло ръчния превключвател беше зададен на режим AUTO а в книжката пише че трябва да е на RUN или поне така го тълкувам,помислих че при скорошно почистване да не би случайно да е бутнат и го включих на RUN обаче прави същото но направо се изключва!Някакъв режим ли е активиран или е за ремонт,все пак си е доста старичък но до сега не е правил проблеми!Също ме интересува на ръчния превключвател на кое положение е най удачно да е,RUN или AUTO другите позиции TEST и STOP са ясни!
Благодаря предваритено за насоките!
Инверторен климатик Осака странно поведение!
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Re: Инверторен климатик Осака странно поведение!
Я пробвай да го сложиш на стоп и го пусни от дистанционното на режим слънце/топло/.Ако не тогава на run и пак на режим слънце.
- ilia_d008
- Автомобил: VW Golf III GTI
- Двигател: ABF 1995
На Стоп климатика все едно е изключен от захранването!На RUN се изключва сам след известно време 

- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
И при мен Osaka прави подобен номер,само че духа топло,по едно време вдига клапата нагоре,като духа към себе си се самозалъгва,че вдига градусите - ако в стаята е 20,аз съм задал 25,то климатика показва 28 и спира да духа.
Бутна ли градусите с един градус на дистанционното отваря,градусите на климатика падат и продължава да духа.
Китайска му работа....
Бутна ли градусите с един градус на дистанционното отваря,градусите на климатика падат и продължава да духа.
Китайска му работа....
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”