помощ при избора на телефон
-
- Автомобил: VW Passat 2.0tdi
- Двигател: BKP 2006
помощ при избора на телефон
Здравейте колеги ,трябва ми помощ при избора на телефон с цена около 250 лв .Основно ще се ползва за разговори и за интернет ,хубаво ще е да има и навигация .За сега съм се спрял на тези два модела https://www.technomarket.bg/products/09128830/sony-xperia-e-c1505-black и https://www.technomarket.bg/products/09129421/lg-optimus-l5-ii-e460-black .Помагайте .
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: помощ при избора на телефон
ЧНГ.
@nero - извинявай, ама как може да препоръчваш това дърво, което даже няма и светкавица, при това и с WM8 OS! Дано колегата не те е послушал. За 289 лева сe взима съвременен телефон с 4 ядрен Mediatek MT6589 процесор и Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
До автора на темата - нито един от двата посочени от теб. Виж тук - http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5610&idPhone2=5293 - AKU A1 е твоя избор. И после да черпиш.
@nero - извинявай, ама как може да препоръчваш това дърво, което даже няма и светкавица, при това и с WM8 OS! Дано колегата не те е послушал. За 289 лева сe взима съвременен телефон с 4 ядрен Mediatek MT6589 процесор и Android OS, v4.2 (Jelly Bean)
До автора на темата - нито един от двата посочени от теб. Виж тук - http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5610&idPhone2=5293 - AKU A1 е твоя избор. И после да черпиш.

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
http://www.mtel.bg/ustroystva/mc/device/ma/index/device/2319.ZTE-Grand-X-Pro
В продавалник ще намериш чисто нов до 250лв !
В продавалник ще намериш чисто нов до 250лв !
Miki написа:ЧНГ.
Колегата иска телефон за разговори, интернет и навигация а нокиа-та се справя чудесно с това. И нокиа-та и твоите предложения са от 2013 г. - колко по съвременни от това искаш
Нокиа 520 е добра и държи доста,а навито и е супер.525 идва с 1рам и може някоя шарена глезотийка да и сложиш за разцъкване в свободното време 

-
Miki написа:ЧНГ.
Това АКУ въобще не съм го чувал ,и както си го постнал точно с ЛГ то ,какво е по добро от него ?
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
@pavlos - това АКУ и производство на небеизвестната фирма Gigabyte.
По-добро е почти по всичко от ЛГ-то.
1. Четириядрен процесор 1.2 гигахерца срещу едноядрен 1 гигахерц по-старо поколение
2. Доста по-мощен графичен процесор
3. Двойно повече RAM памет - 1 гигабайт срещу 512 килобайта
4. Работа с 2 SIM карти
5. По-голям екран с малко повече пиксели - 4.5 инча срещу 4 инча
6. Предна камера
7. По-голяма батерия
8. Идва с по-нов андроид - 4.2 срещу 4.1.2
единствененото по-слабо спрямо ЛТ-то е, че екрана му е обикновено TFT LCD срещу IPS LCD, но както се казва няма пълно щастие, за тия пари и това е предоволно.
По-добро е почти по всичко от ЛГ-то.
1. Четириядрен процесор 1.2 гигахерца срещу едноядрен 1 гигахерц по-старо поколение
2. Доста по-мощен графичен процесор
3. Двойно повече RAM памет - 1 гигабайт срещу 512 килобайта
4. Работа с 2 SIM карти
5. По-голям екран с малко повече пиксели - 4.5 инча срещу 4 инча
6. Предна камера
7. По-голяма батерия
8. Идва с по-нов андроид - 4.2 срещу 4.1.2
единствененото по-слабо спрямо ЛТ-то е, че екрана му е обикновено TFT LCD срещу IPS LCD, но както се казва няма пълно щастие, за тия пари и това е предоволно.
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Мобилен телефон и навигация са несъвместими неща. Пробвал съм ги почти всички-Иго, Навител,Копилот, ами не си е като навигация Гармин например.
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
stefarata написа:Мобилен телефон и навигация са несъвместими неща. Пробвал съм ги почти всички-Иго, Навител,Копилот, ами не си е като навигация Гармин например.

подкрепям с две ръце,а съм с S4

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
stefarata написа:Мобилен телефон и навигация са несъвместими неща.
Откакто имам умен телефон ползвам wisepilot на navteq и до сега винаги ме е закравал до където трябва. Купих си стойка и зарядно за кола и вече толкова съм му свикнал, че с пистолет нимоиш ма накара да дам пари за отделна навигация. Вярно, цаках $30 за вечен лиценз ама кой точно Garmin ще мога да купя за $30.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
stefarata написа:Мобилен телефон и навигация са несъвместими неща. Пробвал съм ги почти всички-Иго, Навител,Копилот, ами не си е като навигация Гармин например.
За смартфоните си има навигация Гармин.Разбира се не за всички.Картите са едни и същи така че това отпада.И комбинацията е по добре.Размерите на телефоните отдавна са достатъчно големи за добро виждане.Отделно навигацията може да се ползва и като пешеходец ,колоездач...а телефона в повечето случаи е в теб докато другата навигация обикновено стои в колата.
-
Благодаря за помощта колеги ,навигацията я искам просто да я има като за всеки случаи ,не че ще я използвам кой знае колко ,и както едно си баба знае едно си бае искам мнение за сонито ,някои лично ползвал ли е ,да каже бива ли го ?
И какво е по различно от едното и другото.

Какъвто софтуер слагам на навигацията,такъв и на телефона.
Говоря за безплатните версии из нета.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”