Counter-Strike или да се върнем назад във времето
-
- Автомобил:
- Двигател:
Counter-Strike или да се върнем назад във времето
Хайде и да пусна нещо надявам се весело в този раздел.
Предполагам знаете, че имам магазин за видеорегистратори и камери за екстремни спортове. Покрай многото работа и висене в интернет със сина ми се върнахме назад в годините, в които играехме по нощите Counter-Strike 1.6. Поиграхме тук и там и реших, че това не е достатъчно.
От няколко дни пуснах тестови сървър за старата позната игра в режим "Dust2 only". Все още настройваме сървъра и е възможно да бъде рестартиран внезапно за да се появят още екстри.
Ето и каква и идеята ми като цяло за сървъра:
1. Сървъра е свободен за достъп и игра за всички дърти и недотам възрастни фенове.
2. Към днешна дата не е обявяван никъде и все още няма много народ, но мисля, че лесно ще го нъпалня за ден - два. Преди това пиша на всички Ви, защото планирам едни турнири, за които ще прочетете по-нататък.
3. Засега има само трима сървър администратори, та всеки коректен, свестен, дори и неизвестен, но запознат с amx командите е добре дошъл. Няма никакви смс-и, такси и прочее за тази дейност! Тя е безплатна и в двете посоки.
4. Турнирите... Всеки месец ще организирам турнири (5 vs 5 или 10 vs 10) между автомобилните и мотоциклетни форуми в България. Идеята е да има закачка, заигравка, пък и в крайна сметка да може ръждивите да бият нестабилните, но пък от своя страна да паднат от 4х4 (например). :)
5. Обмислям награди за тези месечни турнири, които вероятно ще бъдат ваучери за отстъпка в моя магазин, ваучери за отстъпка при колеги (например реглаж преден мост) и т.н. и т.н. Имам доброто желание да подарявам чат-пат и по някоя камера за екстремен спорт или видеорегистратор, но главата ми не може да си обясни как една такава награда ще се раздели между цял отбор (вероятно четни/нечетни дати и национални празници на смени ще свърши работа). :D
6. Създадох форум към играта, който да обслужва сървъра (проблеми, кандидатури, място за закачки и т.н.). Добре дошли сте ако имате някакви критики, предложения или просто се чудите кого да оспамите.
7. Адреса на сървъра е 212.233.253.130:27016.
Пускам тази тема не за да го рекламирам, а защото се надявам наистина повече хора да си прекарваме весело в извънработно време. Искрено се надявам идеята ми за форумни турнири да се развие за да има още една причина да се заяждате по маси и паланки.:)
Това е от мен, приемам всякакви критики и предложения, както и полезни идеи, които ще послужат само за забавление!
Предполагам знаете, че имам магазин за видеорегистратори и камери за екстремни спортове. Покрай многото работа и висене в интернет със сина ми се върнахме назад в годините, в които играехме по нощите Counter-Strike 1.6. Поиграхме тук и там и реших, че това не е достатъчно.
От няколко дни пуснах тестови сървър за старата позната игра в режим "Dust2 only". Все още настройваме сървъра и е възможно да бъде рестартиран внезапно за да се появят още екстри.
Ето и каква и идеята ми като цяло за сървъра:
1. Сървъра е свободен за достъп и игра за всички дърти и недотам възрастни фенове.
2. Към днешна дата не е обявяван никъде и все още няма много народ, но мисля, че лесно ще го нъпалня за ден - два. Преди това пиша на всички Ви, защото планирам едни турнири, за които ще прочетете по-нататък.
3. Засега има само трима сървър администратори, та всеки коректен, свестен, дори и неизвестен, но запознат с amx командите е добре дошъл. Няма никакви смс-и, такси и прочее за тази дейност! Тя е безплатна и в двете посоки.
4. Турнирите... Всеки месец ще организирам турнири (5 vs 5 или 10 vs 10) между автомобилните и мотоциклетни форуми в България. Идеята е да има закачка, заигравка, пък и в крайна сметка да може ръждивите да бият нестабилните, но пък от своя страна да паднат от 4х4 (например). :)
5. Обмислям награди за тези месечни турнири, които вероятно ще бъдат ваучери за отстъпка в моя магазин, ваучери за отстъпка при колеги (например реглаж преден мост) и т.н. и т.н. Имам доброто желание да подарявам чат-пат и по някоя камера за екстремен спорт или видеорегистратор, но главата ми не може да си обясни как една такава награда ще се раздели между цял отбор (вероятно четни/нечетни дати и национални празници на смени ще свърши работа). :D
6. Създадох форум към играта, който да обслужва сървъра (проблеми, кандидатури, място за закачки и т.н.). Добре дошли сте ако имате някакви критики, предложения или просто се чудите кого да оспамите.
7. Адреса на сървъра е 212.233.253.130:27016.
Пускам тази тема не за да го рекламирам, а защото се надявам наистина повече хора да си прекарваме весело в извънработно време. Искрено се надявам идеята ми за форумни турнири да се развие за да има още една причина да се заяждате по маси и паланки.:)
Това е от мен, приемам всякакви критики и предложения, както и полезни идеи, които ще послужат само за забавление!
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Counter-Strike или да се върнем назад във времето
ООоооо браво колега, аз ще поиграя веднага щом мога
И идеята ти за турнирите също е добра, със сигурност ще се включа в играта и най-вероятно и в турнирите
Успех

Успех

- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
С удоволствие ще се върна! 

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Добре е дa се върнем...дори и по нaзaд към half life 

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Преди 2 години бях откачил само ЦС играех, ще се включа с радост, само трябва да си направя нов acc в steam
.

- liderass
- Автомобил:
- Двигател:
Хайде ботове , влизайте!

-
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 ABF 97
и аз ще се включа най -вече в битките с другите отбори.
Само да попитам само дъст ли ще се играе или ще има разнообразие.Имам няколко идеи който прилагахме в един друг сървър спрямо некоректните играчи.Браво колега и успех в начинанието и ще помагаме с каквото можем.
Само да попитам само дъст ли ще се играе или ще има разнообразие.Имам няколко идеи който прилагахме в един друг сървър спрямо некоректните играчи.Браво колега и успех в начинанието и ще помагаме с каквото можем.
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Кой протокол е сървъра 47/48?
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
РАзцъках малко ей сега бива го малко ми лаги ама то и на други е така.Дойде един с wall и развали играта 

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
Ех, времена, ех. Едно време колко я играех тая игра. Сега вече дори не знам какво ми е необходимо и коя версия трябва да изтегля. Ако дадете по един joker и аз мога да се включа. 

- VencokO
- Автомобил: VW Golf 4 1.8T
- Двигател: 1999 AGU
- Контакти:
Лудница е сървъра, подкарах го и аз и ще влизам когато мога. Моля пишете се поне с никовете от форума, че да се познаваме.

- Serjinio20
- Автомобил:
- Двигател:
добре е,
пада смях и играта е приятна
пада смях и играта е приятна

-
- Автомобил:
- Двигател:
Радвам се, че има такъв интерес.:)
Преди малко забелязах, че доста хора са сложили като "Team" част от форума си.
Чудесно би било да може да се разпознава всеки така.
Относно лага - проблема не е в сървър. Той е с 1000FPS, а това е максимума.:)
Съжалявам и за този с wall-a - сървъра е съвсем нов и тепърв ще има администратори и екип.
Весела вечер и до скоро!
Преди малко забелязах, че доста хора са сложили като "Team" част от форума си.
Чудесно би било да може да се разпознава всеки така.
Относно лага - проблема не е в сървър. Той е с 1000FPS, а това е максимума.:)
Съжалявам и за този с wall-a - сървъра е съвсем нов и тепърв ще има администратори и екип.
Весела вечер и до скоро!
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
И аз ще се включа, а ако ти трябват админи драсни 1 л.с имам понятие :)
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
Супер
По принцип играя CS Source,но с удоволствие ще си дръпна и един от горе-посочените от колегите и влизам да разцъкаме

По принцип играя CS Source,но с удоволствие ще си дръпна и един от горе-посочените от колегите и влизам да разцъкаме

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”