Булсатком - поредните мошеници и боклуци!
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Булсатком - поредните мошеници и боклуци!
-----------
Последна промяна от agumba на Сря 11 юни 2014 19:06, променено общо 1 път.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Булсатком - поредните мошеници и боклуци!
За съжаление са им такива договорите - по едно време всяка седмица нямахме интернет за по 1-2 дена, мадамите от кол центъра обясняваха, че по договор имали 72 часа в които да оправят проблема и пак да потече... ама после някой компенсира ли за тези примерно 6 дена в месеца без интернет при положение, че са си получили пълна такса - дръжки!?! 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Да.И аз съм към тия.На скоро жената ми каза че вдигнали интернета с 1 лев.
А чудния им HD приемник се скапа за година и 2 месеца.Онзи ден го смениха след като трябваше да им се обаждаме поне 5 пъти,та да ни запишат за посещение от техници.Направо го смениха с друг,като казаха,че масово били с дефектни кондензатори или нещо такова.
Чудя се есента като изтече договора,да ли да не пробвам с Виваком?Или и те са същите бастуни?
Само ще ме е яд за Хоби ТВ,че там дават драг,ралита,събори на големите автомобилни клубове в БГ.
А чудния им HD приемник се скапа за година и 2 месеца.Онзи ден го смениха след като трябваше да им се обаждаме поне 5 пъти,та да ни запишат за посещение от техници.Направо го смениха с друг,като казаха,че масово били с дефектни кондензатори или нещо такова.
Чудя се есента като изтече договора,да ли да не пробвам с Виваком?Или и те са същите бастуни?
Само ще ме е яд за Хоби ТВ,че там дават драг,ралита,събори на големите автомобилни клубове в БГ.

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
След като го пише в договора който си подписал нямаш основание да хленчиш
- agumba
IRRITATING написа:След като го пише в договора който си подписал нямаш основание да хленчиш
Кое да пише в договора, че могат да ми увеличават, когато им скимне ли

А иначе, идеята за виваком трябва да я проуча, все пак, съм техен абонат от 7 години, може и да ми предложат добър пакет

- dimovip
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: ADR
След като си ударил подписа ако искаш и на папата хленчи.Нима ще съдиш електроразпределителното дружество про всяко увеличение или ВиК-то.... несериозно е.Лошото е , че няма контрол при тези фирми както при ЕРП-тата например.Но това не ги лишава от това право като при банките например.Ако имаш ипотека и ти вдигат с по 50 лв на година вноската какво ще направиш като толкова те боли за 1-2-3 лева?
- agumba
dimovip написа:След като си ударил подписа ако искаш и на папата хленчи.Нима ще съдиш електроразпределителното дружество про всяко увеличение или ВиК-то.... несериозно е.Лошото е , че няма контрол при тези фирми както при ЕРП-тата например.Но това не ги лишава от това право като при банките например.Ако имаш ипотека и ти вдигат с по 50 лв на година вноската какво ще направиш като толкова те боли за 1-2-3 лева?
Точно тоя робски манталитет, ни остави в дъното на всякакви класации! Той ще ни и довърши, ако малко от малко не се вземем в ръце! Ако те слуша човек, те утре ще дойдат, и ще ти кажат да се надупиш, а ти само ще ще кажеш - е, щом е по правилата... Това ли искаш?
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Плащах преди 5-6 дена и всичко си беше наред
14.80 лв. за премиум по 2.40 за доп.приемник и 8лв. нет на 44мв

- viksanlg
- Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
- Двигател: пб
- Контакти:
Няма такова нещо,да не можеш да се откажеш.Аз се отказах преди повече от година,когато бяха спрели целия БТВ пакет.Единствено гадовете ме накараха да се подпиша ,че ще върна цялото оборудване въпреки,че по договор е мое след като е изтекло определеното време.И аз им го дадох,защото невиждам смисъл от него и няма за какво да им ползвам нито приемника,нито смотаната чиния ,която така "професионално беше закрепена ,че като се издува вятър (доста често)или като се развали времето нямахме телевизия...
Понякога човек трябва да реши да постъпи принципно и да вземе решение за себе си.Аз тогава взех своето разбира се,но нали се сещаш,че където и да отидеш пак нямаш гаранция ,че няма да постъпят с теб така и да ти увеличат таксата както този оператор на кабелна телевизия е направил.
Понякога човек трябва да реши да постъпи принципно и да вземе решение за себе си.Аз тогава взех своето разбира се,но нали се сещаш,че където и да отидеш пак нямаш гаранция ,че няма да постъпят с теб така и да ти увеличат таксата както този оператор на кабелна телевизия е направил.

- agumba
viksanlg написа:Няма такова нещо,да не можеш да се откажеш.Аз се отказах преди повече от година,когато бяха спрели целия БТВ пакет.Единствено гадовете ме накараха да се подпиша ,че ще върна цялото оборудване въпреки,че по договор е мое след като е изтекло определеното време.И аз им го дадох,защото невиждам смисъл от него и няма за какво да им ползвам нито приемника,нито смотаната чиния ,която така "професионално беше закрепена ,че като се издува вятър (доста често)или като се развали времето нямахме телевизия...
Прав си, оборудването им не струва, приемника им е кодиран за само един спътник, и като извадиш картата, се самоблокира. А иначе, ако не се реагира, те утре пак ще увеличават, това ще ги окуражи! Доколкото разбирам, увеличението е само за някои пакети, като моя, но не се успокоявайте, че утре няма да вдигнат и на другите! Ето и пример, от миналата година - имаше реакция на сметките за ток, хората излязоха на протест, и вече повече от година и половина няма увеличение, даже има някакво намаление, колкото и символично да е! И аз бях на протестите, при все, че моята сметка не беше завишена, трябва да има солидарност!
- palikari
- Автомобил: GOLF 5 Polo Lounge tdi 2015
- Двигател: BMM-2006
Абе вие не разбрахте ли,че Булсатком е за тези,които искат да гледат испанското п-во.Аз не мърдам от тях,не че има за какво да се оплаквам.Който не гледа испанско,да си набива камшика и толкова.Има и други.
П.С.забравих за Ф1-две от най скъпите неща за ефир.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Когато имаш договор независимо от условията в него редно би било промените да стават с анекс към него който се подписва от двете страни отново. Всичко друго са К----И номера ала БГ.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
palikari написа:Абе вие не разбрахте ли,че Булсатком е за тези,които искат да гледат испанското п-во.Аз не мърдам от тях,не че има за какво да се оплаквам.Който не гледа испанско,да си набива камшика и толкова.Има и други.
Аз ненавиждам футбола, но без Краси Върхара няма как!
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Bai Sando написа:А чудния им HD приемник се скапа за година и 2 месеца.Онзи ден го смениха след като трябваше да им се обаждаме поне 5 пъти,та да ни запишат за посещение от техници.Направо го смениха с друг,като казаха,че масово били с дефектни кондензатори или нещо такова.
Даааа!

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”