Здравейте,
Търся читав ТВ сервиз в София.
Имам телевизор LG Flatron на близо 9год. и снощи здаде багажа.....
Включвам го и с дистанционно и ръчно... тръгва да мисли 2-3сек. и гасне....
Какво ви е мнението за сервиз "Роял Електроникс" ?
Читав ТВ сервиз в София ?
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Читав ТВ сервиз в София ?
Ако питаш за този над метростанцията на Г.М.Димитров носил съм преди време един кинескопен телевизор и една духалка за ремонт и ги поправиха бързо. Телевизора и досега работи, но впечатленията ми са от доста години и не знам какво е положението сега.
- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Този на Г.М.Димитров е супер, преди Tunder-а се пада. Един познати си го оправи там и беше доволен !
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Проблема въобще не беше в телевизора, а в контакта....
Оказа се, че има напрежение от 200v .
В първия момент замерих с фазомер и той светна, казах си че "телето" е гръмнало....
Занесох телевизора в Роял Електроникс на Г.М.Димитров, включихме го и той...тръгна....шах с пешка...и си го върнах обратно.
Включвам го в нас и работи...викам си "явно нещо се е наместило" и го оставих....
След поредния провал от негова страна, ми светна да замеря с мултицет напрежението......
Още по гадно, оказа се че само този контакт в целия апартамент е с такова напрежение от 200v.....
Дет що има разклонителна кутия в апартамента, включително и тези правени от моя страна са проверени и връзките са стегнати....ефекта е същия....
Незнам какво са правили предишните собственици на апартамента, но проблема е решен с елиминиране на контакта на този етап, докато малкия юнак не порасне
..
Благодаря на всички

Оказа се, че има напрежение от 200v .
В първия момент замерих с фазомер и той светна, казах си че "телето" е гръмнало....
Занесох телевизора в Роял Електроникс на Г.М.Димитров, включихме го и той...тръгна....шах с пешка...и си го върнах обратно.
Включвам го в нас и работи...викам си "явно нещо се е наместило" и го оставих....
След поредния провал от негова страна, ми светна да замеря с мултицет напрежението......

Още по гадно, оказа се че само този контакт в целия апартамент е с такова напрежение от 200v.....
Дет що има разклонителна кутия в апартамента, включително и тези правени от моя страна са проверени и връзките са стегнати....ефекта е същия....

Незнам какво са правили предишните собственици на апартамента, но проблема е решен с елиминиране на контакта на този етап, докато малкия юнак не порасне

Благодаря на всички

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”