Няколко часа работи доста добре и след поредното рестартиране не иска да зареди - минава картинката с роботчето, слуд което заспива на надпис: "android _". Пробвах с хардуерно нулиране: едновременно клавишите power+home+back /кръглия бутон отпред/ при което започва броене, че ще рестартира и като ги нанисна пак бутоните излиза надпис, че не намирал рековъри имейдж, да пробвам да му сложа през сд карта рековъри имейдж. Пробвах и със скрития бутон: резет да го държа натиснат и в изключено и включено състояние.
Писах за проблема на продавача и той ми написа следното:
"please don't worry, it is a firmware problem, update the OS will sort the problem out.
I have sent the firmware and guide to e-mail".
Получих фирмуера и го разархивирах на микро сд карта 2гб форматирана предварително фат32 и се опитах да спазя инструкциите, които ми изпратиха: "please decompress it and copy all the files to a formated memory card. insert the card to the device, press power key+M key to active the update process. once process completed, the device will keep vibrating. don't worry, just restart the device, then it will log in the OS correctly". Натисках едновременно MENU /предполагам това е М/+POWER но не става нищо. Пробвах и други комбинации. Освен това от сайта им имаше следния линк за ъпдейт на фирмуера /май е същия, като този дето ми пратиха/ - http://www.heygotogether.com/flytouch3_firmware.html .
Моля за помощ, ако може някой да помогне със съвет