Връщане към стария изглед/дизайн на АБВ поща - как?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Връщане към стария изглед/дизайн на АБВ поща - как?

Мнениеот simo » Пон 02 мар 2015 10:38

Снощи реших да погледна новия изглед на АБВ пощата. Уви, любопитството утрепа котката, за разлика от миналия път, сега връщане към стария изглед вече няма.
А новият нов ми е бетер стария нов, баси... :twisted
Писах на поддръжката им и обещавам да ги залея с мейли (ако някой колега иска да се включи, да заповяда), докато не получа отговор. Засега обаче такъв няма.

Някой вече сблъсквал ли се е с този проблем и най-вече - решил ли го е?
:rolleyes

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Re: Връщане към стария изглед/дизайн на АБВ поща - как?

Мнениеот milmar » Пон 02 мар 2015 12:14

Аз ползвам пощата и се сблъсках с проблема :biggrin .
Реших го като се пригодих към новия изглед, както и ти сигурно ще направиш.
Не е нещо страшно, просто е по-различно и малко по-грозно. Но има и неща които са по-функционални: маркиране на писма, преместване и др. стават по-лесно.

Потребителски аватар
инжектопляктор
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот инжектопляктор » Пон 02 мар 2015 12:27

Има начин. Сложи си неподдържан браузер. Аз с Opera12 влизам в старият облик, то всъщност в новият не ме пуска въобще. :icon_lol

Потребителски аватар
simo
Автомобил: VW Passat B2 1986
Двигател: DT 1600

Мнениеот simo » Пон 02 мар 2015 15:57

Не става с браузъра, аз съм с Firefox 10.0 (доскоро бях с 3.6.9, ама там почти всичко умря :Mr Green Fun)
и пак съм си с новия изглед. Иначе и аз се надявах на стара версия, но не би...

milmar е прав, ще се свиква, няма начин. Ето отговорът от самите AБВ:

Здравейте,
За съжаление потребителите които вече са превключени към новата, по-модерна версия на АБВ Поща
няма да могат да бъдат върнати към предходните версии на продукта. Традиционната версия на АБВ Поща
предстои да бъде окончателно преустановена, като поетапно всички потребители се превключват
към последната обновена версия на АБВ Поща. Вярваме, че новият дизайн и функционалности на АБВ Поща
ще направят използването на продукта по-лесно и удобно за Вас. Нека Ви запознаем с някои от основните причини,
поради които се налага осъвременяването на АБВ поща:

* През последните години настъпиха значителни промени в най-използваните браузъри като Internet Explorer,
Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome и други. Също така се появиха нови версии на HTML и CSS стандартите,
което наложи пренаписването на нов по-съвремен и функционален код за множество сайтове, в това число и АБВ Поща.

* Все по-масовата употреба на мобилни устройства като таблети и смартфони и ползването на Интернет услуги
посредством мобилните оператори е друг важен фактор, с който всеки съвременен сайт трябва да се съобрази.

* Новата АБВ Поща се разработва в съответствие с визията ни за хармонична интеграция с файловия организатор
Dox.bg и разработката на мобилни приложения.

* Дизайнът на новата АБВ Поща е по-лек и изчистен и е в унисон със съвременните тенденции за разработване на
леки и удобни за употреба Интернет приложения.

АБВ Поща е развиващ се продукт, който се адаптира към постоянно променящите се нужди на своите потребители.
Екипът на АБВ Поща продължава да работи по развиването на продукта, искрено Ви благодарим за Вашето мнение и лоялно отношение.

Поздрави,
екипът на АБВ

Довечера ще им напиша и аз едно отговорче :c020
А колегите с поща в АБВ да знаят, че от новия изглед няма връщане в стария - и няма мърдане, ако не са го сменили все още, да се порадват на стария още малко, щото поетапно, нали...

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Пон 02 мар 2015 20:18

Спам филтрите да си оправят, не шаренийката. чеп за зейе не става от тая поща :banghead

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Пон 02 мар 2015 20:28

Първо визията и рекламите, най-вече рекламите, после всичко останало. Вижам го това и другаде, но не се сещам в момента къде :-) .

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”