Здравейте!
Бюджета ми е крайно ограничен - 750 лева е максимума който мога да отделя, за тези пари съм си харесал това - http://www.techmart.bg/products/product_details/29941 , въпроса ми е струва ли си да дам толкова пари, или да се спра на просто един обикновен телевизор без никакви екстри като - http://www.technopolis.bg/b2c/details/15384/P11090104/Televizor-PHILIPS-40PFH4309-LED , първоначално толкова ми беше бюджета, понеже телевизора ще се ползва главно за гледане на цифрова кабелна, спорт не гледам много, но пък предполагам ще гледам доста филми, затова предпочитам телевизор с безпроблемно възпроизвеждане на субтитри! Наличието на DLNA в Панасоника би ми било от голяма полза, в крайна сметка бих се задоволил и с HDMI, но кабела ще трябва да е доста дълъг а това не знам дали не е проблем.
В крайна сметка въпроса е струва ли си 150-те лева отгоре този Панасоник, и изобщо струва ли си смарта заради една безжична връзка с компютъра, ако ли не бихте ли ми препоръчали телевизор 40-42 инча до 650 лева без проблеми със субтитрите?
PANASONIC TX-42AS520E LED vs. PHILIPS 40PFH4309 LED
PANASONIC TX-42AS520E LED vs. PHILIPS 40PFH4309 LED
Последна промяна от ivo_555 на Нед 21 дек 2014 10:37, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: PANASONIC TX-42AS520E LED vs. PHILIPS 40PFH4309 LED
Не ти работят линковете колега 

Смених единия линк, че тоя Технополис вечно има проблеми със сайта си.
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Метро са вкарали една орязана 6-та серия на Samsung и днес е на цена от 629 лв. с ДДС
Модела е този http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN40H6203AFXZA
Наистина е страшно орязан от всичко, но се вписва в изискванията и бюджета ти.
Не се предлага от друга верига в БГ.
Модела е този http://www.samsung.com/us/video/tvs/UN40H6203AFXZA
Наистина е страшно орязан от всичко, но се вписва в изискванията и бюджета ти.
Не се предлага от друга верига в БГ.
ivo_555 написа:...
Имам Филипс, който ако не е същия, то е поне много подобен модел. Няма DLNA, само 3 HDMI-a. "Проблема" с DLNA съм си го решил по друг начин, но така или иначе за година и половина съм пускал филми не повече от 4-5 пъти. Иначе, ако изключим тези "недостатъци" ТВ-ти си е супер за тези пари. Лично на мен ми трябваше само хубаво качество на картината. Какъвто и източник да му пуснеш, ако е FHD е супер. Играл съм шутъри, рейсинг и flying симулатори от комп през HDMI и е екстра. Blu-Ray на Blu-Ray плеър през HDMI и пак е супер. Няма насичане при динамични сцени, което ме навежда на мисълта, че ТВ-ти си е с реални 100 Херца опресняване. Аз не съжалявам, че спестих 200+лв. за "смарт" функции и го взех този. Трябва да си прецениш за себе си колко са ти важни екстрите. Щото например имам авер, който даде луди пари за ТВ, щото животното имало управление с жестове

Благодаря колега, аз от Панасоника се отказах, Филипса засега ми е фаворит, следван от един Самсунг модел 5030 за 649 лева в Технополис!
Но днес ми влезе една муха за Финлукс 42 инча смарт, но все още го обмислям до утре следобяд, ако не се откажа от Финлукса, т.е. ако до утре вечер никой не напише поне едно хубаво изречение за него, отивам за Филипса!
Но днес ми влезе една муха за Финлукс 42 инча смарт, но все още го обмислям до утре следобяд, ако не се откажа от Финлукса, т.е. ако до утре вечер никой не напише поне едно хубаво изречение за него, отивам за Филипса!
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
За това ли говориш?
https://zora.bg/finlux/42flyr274sc-smart/26746
Реални 100 Hz. Матрицата в повечето случаи е на LG. Медия плеъра е ОК. Браузъра е отворен. Поддържа DLNA, който спомена че ще ползваш... Недостатък е, че е wi-fi ready (допълнителен донгъл).
За парите си е добра оферта.
https://zora.bg/finlux/42flyr274sc-smart/26746
Реални 100 Hz. Матрицата в повечето случаи е на LG. Медия плеъра е ОК. Браузъра е отворен. Поддържа DLNA, който спомена че ще ползваш... Недостатък е, че е wi-fi ready (допълнителен донгъл).
За парите си е добра оферта.
Точно. Благодаря, едно такова мнение ми трябваше, сега остава само да им звънна да ми кажат как стоят нещата с гаранционния и извънгаранционния сервиз, понеже съм от Ямбол, как става в момента ако реша да го върна, а съм го взел на изплащане!
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз бих избрал Самсунга от Метро нищо че е 2" по малък от Финлукса,за разликата в марките няма да споменавам,но вграденото ВиФи си е голяма благинка,друго си е като се съберете с компанията да меткаш клипове от Тубата на телевизора директно от телефона
А и безкабелното гледане на мултимедия от лаптопа е голямо удобство !

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Виж офертата от Метро на Sunny, която е постнал. Одеве пипнах такъв телевизор в един клиент. Идеално работи, за парите си е Огин, има всичко необходимо. Иначе ако смяташ да го ползваш само като монитор (ако си абонат на Булсат например) е все тая какъв ще вземеш 

В крайна сметка поръчах Финлукса, на 30 ще е при мен, та тогава ще драсна някой ред как е!
Благодаря на всички! Весела Коледа!
Благодаря на всички! Весела Коледа!
-
- Автомобил: golf 3 2.0 115 k.
- Двигател: 2E 1994
Аз, съм с панасоникът и съм много доволен. Много е бърз. Менюто му е много лесно. С субтитрите малко играчка има, но се свиква.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”