Колеги, някой ако знае да помогне ще се радвам.
Значи на въпросната ми Нокия 500 не мога да слушам онлайн радио (през интернет). Имам една иконка на телефона - Internet radio и ми казва че услугата не е възможна.Със симбиан съм ако има значение.Влизах навсякъде и в ОВИ стор-а да дръпна някое друго не става и не става.Рестартирах телефона няколко пъти пак не иска, батерията вадих за по няколко минути пак не става.Някой ако има решение ще се радвам да сподели, че понякога с часове слушам някое радио.
Последно, като вляза на бибиси онлайн например и ми казва, че ми трябва флаш плеър, тръгвам да го свалям - дава ми грешка при свалянето и до там.
Проблем с Нокия 500 и слушане на интернет радио
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с Нокия 500 и слушане на интернет радио
Стъпка 1 - Не си купувай телефон със симбиан
Сега сериозно де, разтърсих се малко и видях, че и преди се е случвало да не работи Nokia internet radio. Вариантите са 2 - или в момента има някакъв проблем, защото все пак е онлайн услуга, или ако не работи отдавна вероятно са му дръпнали шалтера, защото Nokia има нова услуга - Nokia mix radio от която лично аз съм със смесени чувства, много еднаква музика се пуска (въпреки че има голяма библиотека,но миксовете така са направени като че ли) няма shuffle така че често 1 плейлист се пуска по точно 1 и същи ред което е много досадно... Не съм особено доволен от него, ама пак става

Сега сериозно де, разтърсих се малко и видях, че и преди се е случвало да не работи Nokia internet radio. Вариантите са 2 - или в момента има някакъв проблем, защото все пак е онлайн услуга, или ако не работи отдавна вероятно са му дръпнали шалтера, защото Nokia има нова услуга - Nokia mix radio от която лично аз съм със смесени чувства, много еднаква музика се пуска (въпреки че има голяма библиотека,но миксовете така са направени като че ли) няма shuffle така че често 1 плейлист се пуска по точно 1 и същи ред което е много досадно... Не съм особено доволен от него, ама пак става
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”