Колеги, харесал съм си един smartphone на сравнително добра цена от сайта на eMAG.bg, но факта че сервиза им е в Румъния и явно цялата процедура по сервизното обсулжване няма да е никак кратка, някак си ме притеснява. Лизинговите им схеми също не ми изглеждат особено добри. Имате ли впечатления от тях ?
За сега съм купувал само неща неподлежащи на сервиз (комплект тресчотки и компютърна кутия) та не мога да коментирам поддръжката. За сметка на това поръчката и доставката минаха без никакви забележки.
Още преди да станат каквото са в момента, бях поръчал един телефон нокия (миналата година, несец август), от по-обикновените за майка ми. За съжаление дойде без бг меню, но си го взеха за сервиз, инсталираха бг менюто и ми го върнаха, бе да плащам нищо - нито доставки, нито обслужване. Така че съм доволен.
Според мен дали сервиза им е в Румъния или е Германос примерно в София е все тая и веднага се обосновавам. На един колега се скапа хард диска на лаптоп леново, сервиза им мисля е в Полша, пратиха куриер да вземе лаптопа и след 2 седмици го върнаха с нов хард диск. На 30 май тая година в Берковица в магазин на глобул оставям телефон НТС за гаранционен ремонт, на гаранционната карта пише че е постъпил в сервиза на 03.06, ремонтиран е /сменено дъно/ на 18.06, обадиха ми се да си го взема от магазина на 20.06 Та в общи линии, щом си поемат куриери насам- натам за гаранционни ремонти не те бърка, времето е едно и също за ремонта
Имам ТВ от тях и още някаква дребна джаджа, за момента работят без проблеми. Ако имаш нужда от сервиз предлагат да дойде куриер да го вземе от вас, което е голям плюс.
Вчера ми се е прецакал рутера , който е закупен от тях. Днес звънях на Емаг,казаха да си попълня един формуляр и съм готов. Операторът ми каза , че до 3 дни ще дойдат да го вземат за тяхна сметка. Прави му се диагностика , ще го ремонтират , ако ли не..нов. Остава ми само да чакам.
Това е голяма фирма, която малко или много държи на името си. Шапка им свалям на румънците за подхода. Пазарувай смело. Дори да имаш проблеми, те са в състояние да реагират и да ги отстранят - ако ли не - нов артикул.