Фирма за интериорни врати, но само табла

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Фирма за интериорни врати, но само табла

Мнениеот brabus » Съб 05 юли 2014 21:20

Здравейте,
имам нужда да сменя 2 интериорни врати у нас, но не искам да къртя касите. Само идеята за последващата нужда от шпакловане на стени, на разбити теракотени плочки ...
Идеята ми не знам дали е реална. Иска ми се да намеря фирма, която да изработи нови табли (врати, а дали се наричат табли не съм сигурен)по сегашните каси и да ги монтира.

Та първи въпрос - дали има такива фирми в София?
Втори въпрос - някой с отзиви за тях?

Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Re: Фирма за интериорни врати, но само табла

Мнениеот DoH_KuXoT » Съб 05 юли 2014 21:30

brabus написа:Здравейте,
имам нужда да сменя 2 интериорни врати у нас, но не искам да къртя касите. Само идеята за последващата нужда от шпакловане на стени, на разбити теракотени плочки ...
Идеята ми не знам дали е реална. Иска ми се да намеря фирма, която да изработи нови табли (врати, а дали се наричат табли не съм сигурен)по сегашните каси и да ги монтира.

Та първи въпрос - дали има такива фирми в София?
Втори въпрос - някой с отзиви за тях?

И аз минах през това, може и да не съм разнищил въпроса напълно, но на мен за поръчкови врати (по зададен размер на касата) ми искаха доста солени суми. Накрая изкъртих всичко , викнах си човек с фирма за врати Best Doors, на възкресение имат магазин. Той си оправи отворите, някъде си иззида с итонг тънки ленти, на друг отвори не е пипал защото се оказаха почти стандартни.
п.с. имаш вариант и да "облечеш твоите каси с други каси, но пък стесняваш просвета и някой ден ако искаш да вкараш някой диван може и да не ти се получи.

Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Re: Фирма за интериорни врати, но само табла

Мнениеот petko5 » Съб 05 юли 2014 23:18

И аз съм така.....чуя ли вече къртене, думкане и всичко производно след това...рак ме хваща.. :scare3

Ние поръчахме врати на марката CLASSEN от тук:
http://selectdoors-bg.com/
Обшиват касата и стеснява светлия отвор с 5см

Успех от мен :th_up

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”