Здравейте,
имам нужда да сменя 2 интериорни врати у нас, но не искам да къртя касите. Само идеята за последващата нужда от шпакловане на стени, на разбити теракотени плочки ...
Идеята ми не знам дали е реална. Иска ми се да намеря фирма, която да изработи нови табли (врати, а дали се наричат табли не съм сигурен)по сегашните каси и да ги монтира.
Та първи въпрос - дали има такива фирми в София?
Втори въпрос - някой с отзиви за тях?
Фирма за интериорни врати, но само табла
Re: Фирма за интериорни врати, но само табла
brabus написа:Здравейте,
имам нужда да сменя 2 интериорни врати у нас, но не искам да къртя касите. Само идеята за последващата нужда от шпакловане на стени, на разбити теракотени плочки ...
Идеята ми не знам дали е реална. Иска ми се да намеря фирма, която да изработи нови табли (врати, а дали се наричат табли не съм сигурен)по сегашните каси и да ги монтира.
Та първи въпрос - дали има такива фирми в София?
Втори въпрос - някой с отзиви за тях?
И аз минах през това, може и да не съм разнищил въпроса напълно, но на мен за поръчкови врати (по зададен размер на касата) ми искаха доста солени суми. Накрая изкъртих всичко , викнах си човек с фирма за врати Best Doors, на възкресение имат магазин. Той си оправи отворите, някъде си иззида с итонг тънки ленти, на друг отвори не е пипал защото се оказаха почти стандартни.
п.с. имаш вариант и да "облечеш твоите каси с други каси, но пък стесняваш просвета и някой ден ако искаш да вкараш някой диван може и да не ти се получи.
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Фирма за интериорни врати, но само табла
И аз съм така.....чуя ли вече къртене, думкане и всичко производно след това...рак ме хваща..
Ние поръчахме врати на марката CLASSEN от тук:
http://selectdoors-bg.com/
Обшиват касата и стеснява светлия отвор с 5см
Успех от мен

Ние поръчахме врати на марката CLASSEN от тук:
http://selectdoors-bg.com/
Обшиват касата и стеснява светлия отвор с 5см
Успех от мен

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”