Проблем с OPERA
- Roko_2707
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с OPERA
Здравейте колеги имам проблем с операта, когато я пусна и вляза в някой сайт тя започва да се минимизира сама през няколко секунди.Моля ако някой знае как да я оправя да пише. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! 

- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Re: Проблем с OPERA
Най-лесният вариант, преинсталираи я и пак я инсталирай :)

- Roko_2707
- Автомобил:
- Двигател:
Не става така колега пробвах!!! Забравих само да кажа че ОС е Windows 7

- К.Одаджийски
- VW експерт 
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
ОС е уиндоус 7 а операта коя е, от старите с престо или от новите с хромиум!?

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
хубав браузер ама бъгав....карам на нея по навик още от 3та версия....но в момента има сайтове които не и понасят...нещо което не може да се каже за лисицата....там където има проблеми пробвай с друг браузер

- Roko_2707
- Автомобил:
- Двигател:
Да и аз карам на него по навик. Оправих го преинсталирах Windowsa и се оправи!!! Благодаря на всички за помощта!!! Темата е за  

- К.Одаджийски
- VW експерт 
Същия проблем на шурея на компа се е появил, ще го преинсталирам че не е преинсталиран от 3-4 години, ама първо малко кондензатори по дъното трябва да се сменят и 2-3 вентилатора, по принцип бракмата е за смяна, ама......

Здравейте!Аз също имам голям проблем с опера и ще съм адски благодарен,ако някой успее да ми помогне!Проблемът е следния:всеки път когато искам да вляза в пощата или фейсбука си или в който и да било акаунт трябва да въведа потребителското си име,а то обикновено съдържа символ или главна буква и аз като всички останали натискам клавиш Shift+клавиш с определена буква или символ,но от няколко дни всеки път когато натисна Shift ме изхвърля от полето и адрес бар-а в които пиша все едно съм натиснал tab.Моля,ако някой  разбира този браузър нека помогне!

- К.Одаджийски
- VW експерт 
Ами пробвай със запазване на настройките, деинсталиране на опера с изтриване на потребителската папка и инсталиране на чисто. Ако си готов да пробваш кажи с коя версия на опера си и каква е операционната система за да ти напиша какво да правиш

windows 7 service pack 1,opera 12.02.
Пробвах с деинсталация и инсталация,но без успех.След това и с нова версия на опера 12.16 където проблемът изчезна,там обаче няма много важна за мен опция ctrl+z(за отваряне на последният затворен подпрозорец)която е може би главната причина да ползвам опера от 6-7 години.

Пробвах с деинсталация и инсталация,но без успех.След това и с нова версия на опера 12.16 където проблемът изчезна,там обаче няма много важна за мен опция ctrl+z(за отваряне на последният затворен подпрозорец)която е може би главната причина да ползвам опера от 6-7 години.
Нещо което пропуснах да на пиша е,че при деинсталацията възниква грешка.Прикачих снимка

- К.Одаджийски
- VW експерт 
Странна работа е тая грешка, за първи път я виждам. Може да пробваш така. Изтегли си Опера 12.17 това е последната версия със старото престо ядро, пусни да я инсталираш, обаче я пусни с десен бутон върху ексето и стартирай като администратор.  Като излезе прозореца за избор къде да се инсталира му дай да се надстрои браузъра, като свърши пробвай дали прави същите мизерии, ако не със здраве си я ползвай. 
Ако има проблем, деинсталирай от контрол панела, тогава отваряш уин експлорера и в адресната лента пишеш %appdata% набиваш един ентър триеш смело каквото видиш с надпис opera в папките local и roaming, папки, фаѝлчета, всичко.
Пак отгоре в лентата на уин експлорера пишеш %temp% и ентър. Тука също изтриваш всичко, без файловете които се ползват в момента, тях няма уина да ти позволи да ги изтриеш.
Изпразваш кошчето, рестартираш и инсталираш операта на чисто, ако не стане пак, остава само да се спре систем ристор и хибернацията, ако и след това не иска значи се е закачила някоя бубица и най лесния и бърз начин обикновено е с преинсталиране

Ако има проблем, деинсталирай от контрол панела, тогава отваряш уин експлорера и в адресната лента пишеш %appdata% набиваш един ентър триеш смело каквото видиш с надпис opera в папките local и roaming, папки, фаѝлчета, всичко.
Пак отгоре в лентата на уин експлорера пишеш %temp% и ентър. Тука също изтриваш всичко, без файловете които се ползват в момента, тях няма уина да ти позволи да ги изтриеш.
Изпразваш кошчето, рестартираш и инсталираш операта на чисто, ако не стане пак, остава само да се спре систем ристор и хибернацията, ако и след това не иска значи се е закачила някоя бубица и най лесния и бърз начин обикновено е с преинсталиране
За цъжаление не се получи  

въпреки,че стриктно спазвах указанията ти!Все пак благодаря ти за отделеното време
 въпреки,че стриктно спазвах указанията ти!Все пак благодаря ти за отделеното време 

- К.Одаджийски
- VW експерт 
Свали malwarebytes инсталирай и обнови дефинициите, деинсталирай от контрол панела всички туулбарове които са се накичили там, рестартирай и като тръгне да зарежда помпай F8 докато ти зареди меню на черен екран, зареди в safe mode режим, сканирай с малуеъра и пробвай да я махнеш операта под сейф мод, ако не стане мисля само преинсталация ще помогне
Писах и в тая тема http://forums.data.bg/index.php?showtopic=525570&st=3340&gopid=15969642&#entry15969642 можеш да я следиш ако искаш

Писах и в тая тема http://forums.data.bg/index.php?showtopic=525570&st=3340&gopid=15969642&#entry15969642 можеш да я следиш ако искаш
РЕШИХ ПРОБЛЕМЪТ СИ С Shift-а   
   проблемът се е криел в клавиатурата

БЛАГОДАРЯ НА К.Одаджийски ЗА ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ

БЛАГОДАРЯ НА К.Одаджийски ЗА ПОЛЕЗНИТЕ СЪВЕТИ

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”