Здравейте, имам следния проблем с контактите:
На част от контактите са се свързали с профилите на хората във facebook. Махнах синхронизациите на facebook от самото приложение, изключих ги и от указателя, но въпросните контакти останаха. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще съм благодарен ако сподели - как мога да махна тази синхринизация. Мерси!
Контакти Android
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
Re: Контакти Android
трябва да отворите от указателя фонебук и да махнете отметката на фейсбука.
- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
Направено е, но не помага :(
- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
И при мен е така - много е дразнещо - хора на които не ми трябват номерата им ми излизат в указателя.
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Вижте си контактите от тази страница, след като се регнете има и за дублирани контакти, аз колко си играх докато ги оправя, а тук е много лесно.
https://www.google.com/contacts/#contacts
https://www.google.com/contacts/#contacts
аз имам подобна драма, една камара дублирани и синхронизирани телефони от мен без да го искам (голям шит е тва признавам)
през тази страница как стават нещата (питам, за да не се окаже, че съм си шернал с цял свят снимки, конктакти и тн глупости без да съм разбрал, щото тия гадове напоследък така работят
)
в момента съм си спрял всички видове синхронизации, освен календар и поща, ако това има значение. Социални мрежи нямам, надявам се няма да искат Google+
през тази страница как стават нещата (питам, за да не се окаже, че съм си шернал с цял свят снимки, конктакти и тн глупости без да съм разбрал, щото тия гадове напоследък така работят

в момента съм си спрял всички видове синхронизации, освен календар и поща, ако това има значение. Социални мрежи нямам, надявам се няма да искат Google+
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Www.onemediahub.com
Моите контакти са там. Вече 10 години ще станат,такива проблеми не съм имал.
Някой пробвал ли е да почисти приложенията? Социални ,скайп и дори приложението на телефона?
Моите контакти са там. Вече 10 години ще станат,такива проблеми не съм имал.
Някой пробвал ли е да почисти приложенията? Социални ,скайп и дори приложението на телефона?
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”