Според бюджета, това са двата телевизора около които се чудим, и трите 48 инча като H6400 е трети вариант в зара.
Телевизора ще се използва най вече за гледане на кабелна (Булсат) и филми свалени от нета, както и детски филмчета през VBOX/YOUTUBE.
Насочихме се към Самсунг най вече заради това че при него най безпроблемно вървели субтитрите на дръпнатите от нета филми, поне това разбрах от ровенето за информация от различни сайтове и форуми.
Разликата която намерих м/у двата телевизора е че единия е 400 херца (100 реални) а другия 600, колко са му реалните не знам.
Предполагам че ще гледаме и 3D филми, или по-скоро ще си начешем мерака няколко пъти и това ще е, дори не знам дали това 3D наподобява истинско такова, или и то е по-скоро рекламен трик. Така или инъче го има като екстра към телевизора, така че ако може някаква информация и за него, при кой от двата телевизора е по-добро, ако въобще има някаква разлика при двата модела

Стаята в която ще се гледа е около 15кв/м а разстоянието от дивана до ТВ-то около 2,5 - 3м. фронтално.
Дайте някакви идеи и мнения заслужават ли си парите за Самсунг или да се търси друга марка, въпреки че според мен всичко е изравнено като показатели и характеристики, с минимални разлики и много рекламни трикове!