Проблем с изтриване на програма
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Проблем с изтриване на програма
Здравейте,имам проблем с един комп!Хванал е някакъв вирус и като ползва мозилата и във всеки сайт излизат реклами и нови прозорци с реклами!Деинсталирах всички ненужни програми,свалих антивирусна-скенирах,изтрих мозилата,качих я пак и същия проблем!С другите браузъри няма проблем!Как мога да разбера какво е хванал и как да го махна,че ме нервира!
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Проблем с изтриване на програма
Ако е само в мозилата, пробвай като я деинсталираш отваряш уин експлорера и в адресната лента пишеш %appdata% набиваш ентър и в отворената папка намираш и изтриваш всички останали папки от браузъра, после пак в лентата отгоре пишеш %temp% пак ентър и изтриваш всички файлове от тая папка, някои които се ползват от програми в момента няма да можеш да ги изтриеш, пропусни ги от изкочилия прозорец.
След това инсталираш това https://www.malwarebytes.org/mwb-download/ и го обновяваш при първото пускане, каквото поиска.
Аз бих изтрил точките за възстановяване на системата или направо спрял system restore и хибернацията, рестартираш и помпаш F8 докато излезе черен екран с опции за стартиране, избираш най отгоре safe mode без мрежа, сканираш с malwarebytes програмката, изтриваш всичко какво намери, рестартираш и инсталираш на чисто браузъра от нова изтеглено от официалния сайт exe и се надяваш. Ако не стане така, препоръчвам формат С
След това инсталираш това https://www.malwarebytes.org/mwb-download/ и го обновяваш при първото пускане, каквото поиска.
Аз бих изтрил точките за възстановяване на системата или направо спрял system restore и хибернацията, рестартираш и помпаш F8 докато излезе черен екран с опции за стартиране, избираш най отгоре safe mode без мрежа, сканираш с malwarebytes програмката, изтриваш всичко какво намери, рестартираш и инсталираш на чисто браузъра от нова изтеглено от официалния сайт exe и се надяваш. Ако не стане така, препоръчвам формат С
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Разгледай в инструменти - добавки какво има в Модзилата и дали няма нещо излишно. Вероятно проблема ти е същия като в тази тема http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=403389&hilit=+%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B8
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Накрая се ядосах и преинсталирах!Благодаря за съветите! 

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”