Снощи си инсталирах БС плейър, ама заедно с него и някакво tune нещо си. При опитите ми да го махна то ми глътна Модзилата и така и повече не успях да я отворя. Тунето успях да го махна, но заедно с Модзила. Сега като я изтегля отново продължава да ми изписва, че моя профил го няма и не иска да се отвори.
Вашият Firefox профил не може да бъде зареден. Може да липсва или е недостъпен.
Някой имал ли е подобен проблем и успял ли е да се справи без преинсталиране. С Уиндоус 8.1 съм, ако има значение. Експлоръра си работи. Освен тунето се инсталира и една търсачка - сърч, която ми зае началните страници, но с нея имах опит отпреди и я махнах доста лесно.
Tune up
- Aleksey
- Автомобил:
- Двигател: 1996 ABF
Re: Tune up
Отиваш в Контрол панела - Програми - Деинсталиране на програми и махаш това tune нещо си. Ако трябва си преинсталирай и Mozilla-та(Модзилата). Когато инсталираш Модзилата съм почти сигурен, че те пита дали искаш да ти инсталира Tune.
Обърках се, преинсталирай си БС плейъра, при неговата инсталация те пита за Tune.
Обърках се, преинсталирай си БС плейъра, при неговата инсталация те пита за Tune.
Последна промяна от Aleksey на Пет 14 ное 2014 9:35, променено общо 1 път.
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти, ама не ми помагаш ни най-малко. Това вече съм го направил. Модзилата я свалях още 10 пъти и продължава да не иска да се отвори. Като инсталирам Модзилата не ме пита нищо. Постарах се да изтрия всички файлове, в които имаше tune с изключение на един, за него ми изписва, че бил част от уиндоус-аудио и трябва да затворя уиндоус-аудио за да я изтрия - така и не успях да го открия това уиндоус-аудио. Ще пробвам, ама БС си изглежда съвсем наред и се съмнявам, че ще има ефект. Вероятно наистина ме е питал за тунето и съм цъкнал без да прочета внимателно, и без това английския ми не е добър.
Изтрих БС и пак пробвах да сваля Модзилата - пак не се получава.
Изтрих БС и пак пробвах да сваля Модзилата - пак не се получава.
- Enigma07
- Автомобил: VW Jetta mk5 2008
- Двигател: BMM
Изтрий Mozilla-та и Tune up-а. После иди на Старт и пиши %appdata% натисни Enter и от този прозорец намери папката за Mozilla и Tune up и ги махай(изтрий). После ги инсталирай отново. Не съм сигурен дали ще се получи,но аз бих пробвал. 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Ако кажеш и къде е този Старт на осмицата цена няма да имаш.
Иначе търсих във всички файлове и каквото можах да изтрия от тунето съм го изтрил. Модзилата изчезна от там още докато беше глътната от тунето. Иначе при програмите още си фигурираше. Май без преинсталация няма да стане.
Иначе търсих във всички файлове и каквото можах да изтрия от тунето съм го изтрил. Модзилата изчезна от там още докато беше глътната от тунето. Иначе при програмите още си фигурираше. Май без преинсталация няма да стане.
- Enigma07
Най-отдолу вляво има нещо като прозорче сещаш се нали?
е тва е старта натисни и директно почвай да пишеш това което казах. Успех 

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Направих каквото ми писа и изтрих отново Модзилата, от тунето там нямаше нищо. После отново я изтеглих, но отново не иска да се отвори, пак ми излиза същия надпис.
Като теглих БС втори път четох по-внимателно и наистина ме пита дали искам и тунето, като е доста трудничко да обясниш, че не го искаш, но все пак се оказа, че може и без него. И големия проблем май не е било самото туне, а някакъв linkey, който съм изтеглил заедно с него. И който все още го има при файловете, но не може да бъде изтрит защото бил част от работеща в момента програма. По.точно май е част от потребителския ми акаунт.
Като теглих БС втори път четох по-внимателно и наистина ме пита дали искам и тунето, като е доста трудничко да обясниш, че не го искаш, но все пак се оказа, че може и без него. И големия проблем май не е било самото туне, а някакъв linkey, който съм изтеглил заедно с него. И който все още го има при файловете, но не може да бъде изтрит защото бил част от работеща в момента програма. По.точно май е част от потребителския ми акаунт.
- Enigma07
Не се сещам за друго, това трябваше да помага
Питай и чичо Google за проблема може да намериш нещо. А за тази програма, която не се изтрива : имам една програма наречена Unlocker точно за такива програми които не се изтриват поради това, че са част от еди какво си...Може да го използваш ако искаш, върши работа.

- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти за желанието да ми помогнеш. Гугъл го разпитвах и той като теб ми предложи разни програми, които да помогнат с изтриването. Ама взе да ме гони параноята и смятам да се въздържа от инсталирането на нови програмки. Той компа и без това си беше за преинсталиране. Лошото е, че аз досега не съм преинсталирал и не съм много сигурен, че ще се справя и затова ще трябва пак да досаждам на един приятел.
ПП Експлоръра не бил толкова лош, само се чудя що реагира на колелцето на мишката
ПП Експлоръра не бил толкова лош, само се чудя що реагира на колелцето на мишката

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”