От години пазарувам от къде ли не вкл и от Ибей, но реших да пробвам да продам нещо и възникнаха въпроси.
Обявих два енкодера за продажба и някакъв от ОАЕ с английски адрес ги е купил в Ибей в неделя. И започвам да получаван на мейла с който съм регистриран в Ибей писма в които да потвърдя плащането ..вкл и от мейл service@intl.paypal.com макар че акаунта ми в Пейпал е на друг мейл. Влизам си в акаунта на Пей пал днес обаче там не виждам никакви пари.
Продавача казва няма проблеми ще пратя пак. Когато пробвам да влезна в Пей пал акаунта си от линка на продажбата в Ибей(View PayPal Transaction) ми дава Невалидно ИД. Въпросът е как се процедира...Трябва ли да си видя парите в Пей пал и тогава да пращам или да пращам и да разчитам на Ибей ? Акаунта ми в Пей Пал е тип "премиер"
Как се продава в Ибей?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Re: Как се продава в Ибей?
А в ибей какво ти показва?
silent написа:Трябва ли да си видя парите в Пей пал и тогава да пращам
Да, нищо не пращаш без да си видял $$$$ в сметката.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Разбрах къде е проблема и той е в различните мейли с които съм се регистрирал в Ибей и ПейПал...след като добавих втория мейл(този от регистрацията в Ибей) в Пей Пал и го верифицирах то парите станаха видими в акаунта ми в Пейпал...проблема е решен...благодаря...
nsfw написа:silent написа:Трябва ли да си видя парите в Пей пал и тогава да пращам
Да, нищо не пращаш без да си видял $$$$ в сметката.
Пълни тъпотии.

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”