Здравейте !!! И преди ми се е случвало лентата /Toolbar/Taskbar/ да ми изчезне, ама този път не мога да се справя. Помагайте !!!
ПП: При стартиране на компа лентата се показва за около минута и после се скрива.
Windows XP лентата с часовника изчезна...
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Windows XP лентата с часовника изчезна...
Автоматично скриване на лентата със задачите, демаркирай го и ще се оправи.
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Демаркирано е, натискам "Приложи" и няма ефект.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Според мен, може би, става дума, за деактивиране и изкарване от употреба на ХР изобщо! На мен ми се получиха подобни работи, при все, че уиндоуса ми не беше лицензен. Преинсталирай със седмица, стига компа ти да може да я поддържа, и забравяш!
- georgebonev
- Автомобил: Golf 3 Variant
- Двигател: 1.9 TD AAZ 1994
- Контакти:
Първата и втората отметка да са празни. Третата - маркирана.
След това плъзни мишката в краищата на екрана (или обходи съвсем в края на екрана по целия периметър) - може да се покаже от някъде.
Може и да си я "сгънал" до нула и да се показва 1мм само - натисни с левия бутон на мишката и разпъни, ако е този случай.
След това плъзни мишката в краищата на екрана (или обходи съвсем в края на екрана по целия периметър) - може да се покаже от някъде.
Може и да си я "сгънал" до нула и да се показва 1мм само - натисни с левия бутон на мишката и разпъни, ако е този случай.
Преди два дни на мен ми изчезна клавиатурата и иконата за фонетика. Няма драйвери,почвам да търся и ми казва че са най новите,ама няма. Прехнсталирах и всичко свърши с XP. Никакви драйвери не ми упдейтва. Даже chrome не може да се инсталира. Стар ми бил уйндолса,иска сървис пак2, но такъв не може дасе сложи от 14 април 2014.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Защо да не може да се сложи? Преди няколко месеца слагах СП3 на вин-а на компира на майка ми и си стана идеално.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Сложи му нов win които е в комплект със SP3 и работата ще заспи. Регистрираш го по познатите начини, качваш всички ъпдейти, драйвери, след което задължително изключваш автоматичните ъпдейти и си ти
Антивирусна някоя лекичка да не го мъчи и подбирай програми по стари версии че може и да не тръгнат с този win. Имам няколко такива компа с такъв win които са с едно ядро 1.1Ghz i 2Ghz и с по 1Gb ram все още и си ги използвам за занимавка и си вървят добре.
За седмицата си иска 2 ядра и процесор поне 2 Ghz и ram 2Gb и нагоре за да се случват нещата след като си накачил антивирусна, java, adobe reader, office и т.н. стандартни програми за минимално използване. Под тези параметри си е мъртвешка работа.
Колкото до колегата автор на темата, ако не може да се оправиш по начина които ти казаха колегите, най-лесния вариант е да използваш систъм ресторето и го върни компа с една дата назад или с повече, зависи от кога ти е проблема. Това в случай че не си изключвал опцията систъм ресторе.

За седмицата си иска 2 ядра и процесор поне 2 Ghz и ram 2Gb и нагоре за да се случват нещата след като си накачил антивирусна, java, adobe reader, office и т.н. стандартни програми за минимално използване. Под тези параметри си е мъртвешка работа.
Колкото до колегата автор на темата, ако не може да се оправиш по начина които ти казаха колегите, най-лесния вариант е да използваш систъм ресторето и го върни компа с една дата назад или с повече, зависи от кога ти е проблема. Това в случай че не си изключвал опцията систъм ресторе.

- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Готово, махнах Start Object Dock и всичко се оправи.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”