Продукти за бръснене, че не се издържа вече
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Продукти за бръснене, че не се издържа вече
Здравейте, колеги!
Темата ми се отдалечава доста от основната тема на форума ни, надявам се че тук е нейното място.
Въпросът ми е за продуктите за бръснене. Имам доста гадната комбинация от нежна кожа и много твърда брада, следствието - много кръв и болка при бръснене. Опитвал съм повечето от продуктите на Жилет, Уилкинсън и пр, и по мое мнение са една ш**ня всичките. Потърсих в нета, но всякаш мъжката козметика е "банната" от повечето сайтове, пълни иначе с тонове и тонове дамски продукти с жожоба, алое и всякви спиралки за очна линия... Не, че се оплаквам, но отдавна отмина ерата на едрия балканец, с нулеви познания за хигиена.
Та интересува ме някой да препоръча свестни продукти - преди бръснене, ножчета (най-вече) и кремове за след бръснене. Ако някой знае професионални продукти (щото вече няма бръснари, при които да ида да питам) ще се радвам да сподели.
Предврителн облагодаря!
Темата ми се отдалечава доста от основната тема на форума ни, надявам се че тук е нейното място.
Въпросът ми е за продуктите за бръснене. Имам доста гадната комбинация от нежна кожа и много твърда брада, следствието - много кръв и болка при бръснене. Опитвал съм повечето от продуктите на Жилет, Уилкинсън и пр, и по мое мнение са една ш**ня всичките. Потърсих в нета, но всякаш мъжката козметика е "банната" от повечето сайтове, пълни иначе с тонове и тонове дамски продукти с жожоба, алое и всякви спиралки за очна линия... Не, че се оплаквам, но отдавна отмина ерата на едрия балканец, с нулеви познания за хигиена.
Та интересува ме някой да препоръча свестни продукти - преди бръснене, ножчета (най-вече) и кремове за след бръснене. Ако някой знае професионални продукти (щото вече няма бръснари, при които да ида да питам) ще се радвам да сподели.
Предврителн облагодаря!
Re: Продукти за бръснене, че не се издържа вече
купи си една машинка и спри да се бръснеш.
ако ти е много нежна кожата, машинката да е за постригване ,а не за бръснене.
ако ти е много нежна кожата, машинката да е за постригване ,а не за бръснене.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, и аз бях както теб! "Нежна кожа и адски твърда брада" все трябва да я бръсна когато е малка, ако я изчакам 2-ва дни става лудница! Сменях много ношчета, но единствено оригиналното с което си купих бръсначката вършеше работа! То се прецака и стана "АД"
Проблема горе-доло си го реших, със машинки за бръснене, там няма грам скубане, аз си избрах Филипс, докато работех в магазин за техника! Вярно цената и е от порядъка на 200 лева, ма си заслужава ! Единственият недостатък и е, че бръсне в кръг, и после когато ти разсте брада, започва да се вие, като кичури, и това няма оправия!
Друго нещо не съм открил, което е безболезнено!
п.п Ще следя темата с интерес, може да научим някой трик mhihi
Проблема горе-доло си го реших, със машинки за бръснене, там няма грам скубане, аз си избрах Филипс, докато работех в магазин за техника! Вярно цената и е от порядъка на 200 лева, ма си заслужава ! Единственият недостатък и е, че бръсне в кръг, и после когато ти разсте брада, започва да се вие, като кичури, и това няма оправия!
Друго нещо не съм открил, което е безболезнено!
п.п Ще следя темата с интерес, може да научим някой трик mhihi
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Аз съм забелявал, че с вибрираща самобръсначка е по меко бръсненето
- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
ИмаХ подобен проблем близо 5 години.
Цялото ми лице се зачервяваше и после се "люпеше".
Смених какво ли не - Жилети , Нивеи(за чувствителна кожа) , медицински некви гнилочи и накрая без да искам станаха нещата.
Бяха ми подарили някаква пяна , а моята извънземна "нежна' Нивея беше свършила и....
Обръснах се с незнайната пяна на Спортстар и след това се намазах с крем 'Дунавски вълни"(не се смейте помага
) и сега нямам проблеми с бръсненето.
Нищо не ти пречи да опиташ.
Цялото ми лице се зачервяваше и после се "люпеше".
Смених какво ли не - Жилети , Нивеи(за чувствителна кожа) , медицински некви гнилочи и накрая без да искам станаха нещата.
Бяха ми подарили някаква пяна , а моята извънземна "нежна' Нивея беше свършила и....
Обръснах се с незнайната пяна на Спортстар и след това се намазах с крем 'Дунавски вълни"(не се смейте помага

Нищо не ти пречи да опиташ.

Не ползвай одеколон,а Nivea after shave balsam или подобен за успокояване на кожата,а ако искаш да ти мирише яко има парфюмец
Преди бръснене поливаш с топла вода,и бръсначка с едно ножче,може и с две и в седмицата 2-3 пъти

Преди бръснене поливаш с топла вода,и бръсначка с едно ножче,може и с две и в седмицата 2-3 пъти

- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
За след бръснене само Нивеа крем.
Този синия, класическия, с който сигурно и баба ви се е мазала.
Уникално нещо.
Веднага успокоява.
Пробвал съм какво ли не.
Този синия, класическия, с който сигурно и баба ви се е мазала.
Уникално нещо.
Веднага успокоява.
Пробвал съм какво ли не.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
имах и аз подобен проблем, и заради това намразих бръсненето...ползвам тример от Philips. Не съм се бръснал повече от година. Действам само с тримера. Кожата ми е спокойна и няма проблеми. Също така ползвам овлажняващи кремове от Ейвън, за да не остане суха кожата и да се разранява.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Колегите са ти казали...вземи си машинка .Аз съм с филипс с 3 -те кръгчета.От 11 години съм с нея.2 пъти му сменях батерията.
- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
вземи си пияна на нивеа и афтър шейв балсам също на нивеа.тя е по-деликатна. аз не се бръсна, използвам само машинка, но преди година си бръснех главата(косата) и единствено това беще добре, като най-важното нещо е самобръсначката ! пробвал съм всички ! единствената самобръскачка, която не задира, не се задръства и издържа най-много е бик с едно ножче без овлажняваша лента ! има го в жълт и в черен вариант.
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.blushingbuyer.co.uk/product/ ... e-gel.html
разликата е голямо от всички други
за съжаление не се продава в БГ
пуснаха го на промоция и уж щеше да се продава но нъц
няма
няма
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Пробвай да се избръснеш с ново ножче след врял душ (или евентоално да си направиш горещ компрес на лицето преди бръснене). Изложена няколко минути на топла вода и най-грубата брада се реже като масло.
Отделно ако в банята ти е студено е кофти защото ефекта от топлата вода изчезва за секунди.
Ако и това не помогне си взимай машинка за подстригване...
Отделно ако в банята ти е студено е кофти защото ефекта от топлата вода изчезва за секунди.
Ако и това не помогне си взимай машинка за подстригване...
-
- Автомобил: 1998 VW Polo Variant
- Двигател: APQ
DragoGT написа:http://www.blushingbuyer.co.uk/product/102/990465/loreal-men-expert-anti-irritation-shave-gel.html
няма
Аз я ползвам серията на лореал, и наистина е много добра

-
- Автомобил:
- Двигател:
машинка е добре ама 200-300лв вземи си филипс много добри
или жилет с 5 нож4ета и вибра +нивеа гел за браснене иси готов
за гела след нанасяне 4акаи около минута да омекне брадата
или жилет с 5 нож4ета и вибра +нивеа гел за браснене иси готов
за гела след нанасяне 4акаи около минута да омекне брадата
Последна промяна от don4o.ood на Пет 07 яну 2011 14:17, променено общо 1 път.
- vw_golf_4_tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
бръсни се под душа. като се намокри с топла вода кожата и брадата мн умекват, а и се пести доста време като се комбинират двете дейности в едно
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”